Sari la conținut

Intreaba specialistul in obstretica, doctor Campean

Dragi mamici cu pui mici in burtici, 
 
Puteti consulta acum pe suntmamica.ro un specialist in obstretica - ginecologie.
 
In saptamana 9-13 decembrie doctorul Doru Campean va raspunde la intrebari medicale privind sterilitatea, conceptia, evolutia sarcinii si nasterea.
 
Dl. doctor Doru Campean este medic primar obstetrica-ginecologie, doctor in stiinte medicale si asistent universitar, cu competente in colposcopie si citodiagnostic, laparoscopie ginecologica, histeroscopie si sexologie, cu masterat in managementul sistemului sanitar. In prezent asista pacientele la nastere in Bucuresti in spitalele: Spitalul Universitar, Spitalul Sanador si Maternitatea Regina Maria 
 
Pentru a adresa o intrebare domnului doctor Doru Campean scrieti in bara verde de sus intrebarea voastra. Daca ea este legata de o problema medicala, specificati cat mai multe detalii, astfel incat sa puteti primi raspunsul adecvat.
 
Motto-ul cabinetului meu este 'suflet, compasiune, intelegere'. in medicina, ca in orice alta ocupatie, ai succes daca pui suflet in ceea ce faci, si in plus, trebuie mai ales sa-ti pese de soarta pacientilor, sa poti sa te pui in locul lor si sa-i intelegi. Apare astfel integrarea sociala si morala a actului medical.
 
Informatii utile
 
- Veti primi raspunsuri de la d-nul doctor Doru Campean daca adresati intrebarea in perioada 9-13 decembrie
 
- Raspunsurile vor fi date pe site in 24 de ore de la postarea intrebarii pe site.
 
- Nu este obligatoriu sa aveti cont si sa fiti logate, dar este util sa adaugati o adresa valida de email astfel incat sa fiti atentionate atunci cand ati primit raspunsul

 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!