Sari la conținut

Intreaba specialistul in stomatologie

Dragi mamici de pitici cu dintisori de lapte,

Puteti consulta acum pe suntmamica.ro un specialist in stomatologie.

In saptamana  4-8 noiembrie Dr. Mihaela Garabagiu de la cabinetul ColorDent va raspunde la intrebari legate de sanatatea si ingrijirea dintilor de lapte.

Sanatatea dintilor de lapte este foarte importanta si trebuie sa stim cum sa avem grija de ea. Printr-o ingrijire adecvata cei mici pot avea dintisori frumosi, care se dezvolta fara probleme. Este important sa verificam constant, apeland la specialisti, si sanatatea dintilor, asa cum ne ocupam de sanatatea copiilor in general.

Pentru a adresa o intrebare doamnei doctor Mihaela Garabagiu scrieti in bara verde de sus intrebarea voastra. Daca ea este legata de o problema medicala, specificati cat mai multe detalii, astfel incat sa puteti primi raspunsul adecvat.

Dr. Mihaela Garabagiu este este "izvorul de înţelepciune" al cabinetului ColorDent, sursa de inspiraţie a colegilor si a celor ce-o cunosc. Iubeste oamenii si este nascuta sa fie in mijlocul lor si pentru ca de mica s-a visat doctorita, se bucura în fiecare zi pentru ca-si traieste visul.

ColorDent este o clinica stomatologica care pune accent in primul rand pe grija fata de pacient. Pornind de ca modul in care esti tratat ca persoana, pana la serviciile medicale oferite. Iar cei mici au un regim special, pentru ca ei trebuie sa invete de acum ca un control stomatologic este placut si util si nu este asociat cu durerea.

Informatii utile

- Veti primi raspunsuri de la d-na doctor Mihaela Garabagiu daca adresati intrebarea in perioada 4-8 noiembrie

- Raspunsurile vor fi date pe site in ziua in care ati pus intrebarea.

- Nu este obligatoriu sa aveti cont si sa fiti logate, dar este util sa adaugati o adresa valida de email astfel incat sa fiti atentionate atunci cand ati primit raspunsul

 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  • Maria D.

    Buna ziua! De vreo luna gingia de la dintii din fata, jos este inflamata cam un milimetru, exact la intersectia dintre 2 dinti. Am fost la stomatolog, mi-a zis ca nu este vreo infectie si cel mai probabil e vb deo muscatura defectuoasa care a cauza un traumatism minor. Am facut detartraj, insa problema nu a disparut, am luat parodium o saptamana si un bandonaj bucal facut in laboratorul unei farmacii ( nu simultan). Inflamatia continua sa existe, insa la scara mai mica, cel mai putin imflamata fiind dimineata, inainte sa ma spal pe dinti si cel mai mult imflamata dupa masa. O alta problema pe care am constatat-o de vreo saptamana e faptul ca tocmai la acei dinti la care gingia se umfla au inceput sa devina transparenti si usor maronii la varf. De mers la stomatolog merg regulat, insa ma cam dezamageste faptul ca de fiecare data mi se spune ca nu este nimic grav, insa simtomele continua sa persiste. Nu vreau sa urmez tratamente "babesti", vreau sa-mi recomandati un tratament sigur, fie ca e vb de tratament in cabinet, sau de antibiotice. Multumesc!

Trimite un comentariu
Sunt tătic necenzurat
Abonează-te la newsletter

adevarul.ro

click.ro
..

Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!