Sari la conținut

6 vedete care au ales să nu-și angajeze bonă și care s-au ocupat singure de îngrijirea și creșterea copiilor lor

Vezi gGalerie foto

Angajarea unei bone pentru îngrijirea copiilor este o practică destul de obișnuită, mai ales în rândul vedetelor, al căror ritm de viață este atât de accelerat, încât aleg să nu-și ia concediu postnatal.

Există, însă, câteva celebrități care au ales să nu angajeze babysitter pentru copiii lor și care au decis să-și crească singure copiii. Iată despre ce vedete este vorba:

Mila Kunis și Ashton Kutcher

Cuplul are o fetiță și un băiețel. Mila și Ashton au decis să aibă grijă de copiii lor, fără ajutorul altcuiva. Paparazzi îi prind în mod regulat pe cei doi părinți care își fac activitățile de zi cu zi, când merg la supermarket sau într-un parc de distracții.

După nașterea primului copil, Ashton a participat la emisiunea Ellen Show, unde a fost întrebat: „Aveți o bonă? Doar tu și Mila aveți grijă de copil?” Ashton a răspuns: „Da, suntem doar noi 2”, ceea ce a provocat o rundă de aplauze.

El a continuat: „Vrem doar să ne cunoaștem copiii. Vrem să știm ce să facem dacă bebelușul plânge. Și cred că singura modalitate de a realiza acest lucru este să fii lângă el.”

Blake Lively și Ryan Reynolds

Acești părinți celebri își cresc împreună cele 3 fiice: James, Inez și Betty. Ei consideră că este foarte important să petreacă cât mai mult timp cu fetițele lor. Fac tot posibilul pentru a se asigura că programele lor de lucru nu se suprapun. Când un părinte este la serviciu, celălalt rămâne cu copiii. Când vine vorba de evenimente, participă întreaga familie. Cu toate acestea, Blake și Ryan vor să-și țină copiii departe de viața de la Hollywood.

Blake a spus la un moment dat că a vrut întotdeauna o familie mare. Și i-ar plăcea să aibă 30 de copii, dacă ar putea. Ryan este genul de tată grijuliu. Într-unul dintre interviurile sale, el a spus că nu are nicio problemă să se trezească de 5 ori în toiul nopții și să schimbe scutecele și, pe cât de epuizat era, zâmbea tot timpul.

Reese Witherspoon

În ciuda faptului că Reese Witherspoon și Ryan Phillippe sunt divorțați, amândoi își amintesc cu drag că au crescut împreună 2 copii, la începutul carierei. „Îmi imaginez că ar fi fost mai dificil dacă aveam o bonă care să ne îngrijească copiii, cred că ar fi devenit răsfățați”, spune Phillippe. El adaugă: „Am crescut împreună 2 copii. Sunt mândru de noi pentru acest fapt.”

Jennifer Lopez

Când s-au născut gemenii lui Marc Anthony și Jennifer Lopez, au decis să nu angajeze o bonă. Și-au împărțit responsabilitățile. După despărțirea lor, Lopez a fost ajutat de mama ei, verișoara și prietena apropiată, Arlene.

După divorț, cântăreața a decis să angajeze o bonă de sex masculin pentru fiul ei, deoarece a simțit că are nevoie de mai multă influență bărbătească.
„Bietul băiat este înconjurat de femei 24 de ore pe zi. Mi-am dat seama că are nevoie de un prieten, un tip cu care să se distreze și să-și descarce energia”, a spus ea într-un interviu.

Celine Dion

Cântăreața are 3 fii: René-Charles și gemenii Nelson și Eddy. Celine a ales fertilizarea in vitro din cauza încercărilor eșuate de a concepe un copil. „Uneori este obositor, dar sunt fericită să o fac zi de zi”, a spus ea. Cu toate acestea, Celine nu a fost complet lipsită de ajutor, a fost susținută de mama și sora ei.

Eva Mendes și Ryan Gosling

Cuplul are 2 fiice. După nașterea primei fiice, Esmeralda, Eva a spus: „Sunt o mamă foarte practică; Nu am o bonă. Oricât de obositor ar fi, ne descurcăm singuri.” Își găsește timp să se răsfețe când fiicele ei dorm, chiar dacă acest lucru se întâmplă la 4 dimineața.

Sursa
 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!