Sari la conținut

A născut într-un magazin alimentar şi habar nu avea că este însărcinată. Povestea şi fotografia care au cucerit internetul

Când Ashleigh Miller-Cross a intrat în magazinul Bayers Lake Atlantic Superstore din Halifax, Canada, habar nu avea că va ieşi de acolo cu ceva mult mai special în braţe.

Femeia, care dăduse  naștere unei fetiţe cu 10 luni în urmă, nu știa că este însărcinată din nou – până ce a intrat în magazinul cu pricina şi au luat-o durerile naşterii. Deoarece nu s-a îngrăşat deloc de la nașterea fiicei sale, a mărturisit că nu avea niciun motiv să suspecteze că mai este gravidă.

„Am deschis ușa, iar Ashleigh era acolo, cu copilul la jumătatea drumului, strigând la mine: „Am un copil! Am un copil! Am luat automat telefonul și am sunat la 911”, a declarat Malcom Comeau, managerul asistent al magazinului. Acesta a ajutat-o pe femeie să nască, iar când asistenţii medicali au ajuns  la magazin, copilul venise deja pe lume.

Drept cadou, magazinul s-a oferit să îi ofere lui Ashley scutece gratuite timp de 1 an.

Jen Matchett, fotograf la Branches Photography, a fost foarte impresionată de poveste, dorindu-şi să o fotografieze pe micuţa botezată Ezra într-un cadru special.

„Știam că nu aș fi putut rata un asemenea moment. Creierul meu de fotograf și-a imaginat pe loc cum ar fi să fac poză bebelușului în acel coș de băcănie, așa că trebuia să fac asta!”, a spus Jen, autoarea fotografiilor de mai jos.


 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!