Sari la conținut

Adela Popescu, despre fotografiile perfecte de familie: „Pe vremuri aveam deseori conflicte eu și Radu din cauza fotografiilor”

Cu toții ne dorim să facem fotografii perfecte de familie, pe care să le înrămăm și să le admirăm de fiecare dată când le privim. Și mai mult decât atât, ne dorim să fim admirați și în mediul online, unde se promovează din ce în ce mai mult tipologia de familie perfectă.

În spatele mămicilor cu o imagine perfectă stă un copil care nu are chef să facă poze, care e morocănos, somnoros, care vomită sau care s-a murdărit de caca.

Câte dintre persoanele publice își expun, cu adevărat, viața adevărată de familie?

Adela Popescu, mămică de trei, a recunoscut că și ea și-a dorit să aibă fotografii perfecte de familie, chiar dacă avea deseori conflicte cu soțul ei, Radu Vâlcan, pe această temă.
 
“Pe vremuri aveam deseori conflicte eu și Radu din cauza fotografiilor. Eu voiam să îmi facă mai multe și mai des și în toate să am picioarele lungi, talia subțire, să surprindă surâsul potrivit, părul aranjat, etc.”, a declarat Adela Popescu, pe contul ei de Facebook.

Mămica a adăugat: ”Apoi am renunțat la “ambiția” asta și am trecut la nivelul superior, acela în care toți cei din familie să fim bine. Sau măcar să ne uităm în același timp la cameră. Și am reușit de câteva ori. Chiar avem unele fotografii de familie de prin vacanțe “de revistă” cum s-ar spune.

Acum un timp m-am hotărât să cumpăr niște rame și să înrămez cele mai frumoase poze de familie ale noastre. Am ales vreo șase.

Și cum stăteam eu așa la masă și mă uitam mândră la ele, unele îmi transmiteau o stare de majoră bucurie, iar una anume nu. Desi și în aceea, vă spun, eram ca la carte.

Și mi-am amintit. Fotografia aceea era o fotografie pe care am făcut-o când eu și Radu eram ciondăniți și copiii, normal, simtindu-ne, fuseseră toată dimineața aceea ciufuți și necooperanti. Deci frumoși în poză, necăjiți pe interior.

Așa că pe pereții noștri vor fi doar poze cu momente în care am fost fericiți. Momente pe care să nu vrei să le uiți.”
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!