Sari la conținut

Adela Popescu, mamă de 4? „E nevoie și de o fetiță!”. În ce context a spus vedeta aceste cuvinte magice

Adela Popescu este un îndrăgit om de televiziune, fiind apreciată nu doar pentru performanțele profesionale, ci și pentru cele personale: mamă de trei băieți născuți la diferență foarte mică unul de celălalt – aproximativ doi anișori.

Ei bine, deși pe multe dintre noi ne ia panica la gândul că este greu să supraviețuiești chiar și o zi cu trei copii mici, se pare că Adela nu zice un NU categoric la gândul că apariției altui copilaș. Ce ne face să spunem acest lucru?!

Recent, una dintre prietenele Adelei Popescu, Andreea Popescu, a postat un videoclip care surprindea o familie cu 6 fii, mama copiilor fiind însărcinată pentru a 7-a oară cu o fetiță. În dreptul imaginilor, aceasta i s-a adresat prezentatoarei TV, spunând: „Mereu mă gândesc la tine când văd astfel de video-uri. Scuze, nu m-am putut abține. Tu știi ce frumos este să ai și o fetiță? Eu zic că merită încercările”.

Ce a răspuns Adela? „Ai și tu dreptate. E nevoie de o fetiță să țină locul mamei care între timp va fi înnebunit”.

Deși răspunsul ne arată că vedetei îi este greu cu 3 copii, nu trebuie să uităm că, atunci când au anunțat sarcina cu cel de-al treilea băiețel, Radu Vâlcan, soțul Adelei, a reacționat spunând  “Nu pot să cred, o să avem patru copii!”. „Știi ce a vrut să zică? O să mai facem unul până iese fetiță. Noi ni l-am dorit foarte mult pe acest copil și eu m-am imaginat mamă de trei băieți! O să fiu regina lor”, a adăugat Adela Popescu.

Noi credem că nu este exclus ca, mai devreme sau mai târziu, să aflăm vestea unei noi sarcini a cuplului Adela – Radu. Voi ce spuneți?

 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!