Sari la conținut

Alegra, fiica cea mică a lui Alice Cavaleru și a lui Vladimir Drăghia, a împlinit 6 luni: “E greu cu doi copii, dar Alegra este o bucurie și face totul mai ușor”

Vezi gGalerie foto

Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia sărbătoresc astăzi 6 luni de când au devenit părinți a doua oară. Cuplul mai are o fetiță, pe Zora, în vârstă de 5 ani.

Mămica a postat pe contul ei de Instagram câteva imagini cu micuța Alegra, alături de mesajul emoționant:

“Birthday girl #6months

Cât de norocoși suntem cu un bebeluș atât de bun și de liniștit! E greu cu doi copii, dar Alegra este o bucurie de bebe și face totul mai ușor. Mereu liniștită, mereu zâmbitoare. E balsam pe sufletul meu și ador să dorm cu ea în brațe. Când îmi pun fruntea pe capul ei, ca printr-o magie, ziua grea se șterge și simt alinare-n suflet.

Azi face 6 luni, dar chiar nu-mi dau seama când a zburat timpul. În acelasi timp, simt că a fost dintotdeauna cu mine. Abia aștept să-și arate și mai mult din personalitate și să o cunosc mai bine. Deși liniștită, deja simte influența zglobie a Zorei: râde în hohote când sunt împreună, o urmărește mereu cu privirea și parcă văd deja ce ghidușii vor face împreună.”

Vezi galeria foto cu imaginile

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!