Sari la conținut

Andreea Antonescu explică de ce fetița ei, Sienna, s-a mutat în SUA, alături de bunica maternă. „A fost o decizie pe care am luat-o împreună”

Andreea Antonescu urmează să devină mămică pentru a doua oară și trăiește, din nou, momentele frumoase din perioada de graviduță. Artista mai are o fetiță, Sienna, în vârstă de 12 ani, din mariajul cu Traian Spak.

De curând, mămica a declarat că fetița ei, Sienna, locuiește în Statele Unite, alături de bunica maternă. Andreea Antonescu a explicat motivul pentru care a luat această decizie, împreună cu fiica ei.

„Sienna a ales să meargă în State, la studii, deoarece ea a făcut un an de grădiniță acolo. Sienna locuiește în momentul acesta în Los Angeles, împreună cu mama mea, deci nu mai stau în Galați, s-au mutat în L.A., Traian locuind în alt stat, în Nevada, în Las Vegas. Într-adevăr, se văd foarte des, dar nu există această variantă, ca Sienna să fi ales să fi stat cu Traian. Eu, după cum bine știți, tot anul acesta am fost pe drumuri și asta până în punctul în care mi s-a interzis să mai zbor, pentru bebelină, bineînțeles. Cam asta e situația. Ideea esențială: Sienna și-a dorit să studieze pentru un an de zile în State, mi s-a părut o idee genială. Pentru a nu trimite copilul acolo, singur, într-un internat, am ales să meargă mama cu ea, să fie alături de ea. Imediat ce voi avea posibilitatea să zbor, voi merge acolo și, bineînțeles, și ea va veni aici, cu prima ocazia, în prima vacanță pe care o are”, a transmis Andreea Antonescu pe Instagram.
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!