Sari la conținut

Andreea Antonescu, shooting foto cu micuța Venice Victoria: „Primul Paște din viața bebelinei mele iubite”

Vezi gGalerie foto

Andreea Antonescu a devenit mămică, pentru a doua oară, la sfârșitul anului trecut, când a adus-o pe lume pe micuța Venice Victoria. Deși fiica ei cea mare, Sienna, și mama artistei nu i-au putut fi alături Andreei, pentru că cele două sunt în America, mămica a petrecut Paștele alături de fratele ei, Răzvan Antonescu și fetița ei, Venice Victoria.

„Paștele este despre liniște, lumină, fericire, oameni dragi! De când mă știu am iubit sărbătorile și am considerat că cel mai frumos mod de a le petrece a fost în familie! Anul acesta mama, @sienna_spak și Cago sunt departe de mine, dar în permanență în sufletul meu, iar eu am rămas în România cu Venice Victoria mea iubită, alături de @_razvanantonescu_.

Las aici câteva pozuțe de la primul Paște din viața bebelinei mele iubite făcute pentru a rămâne amintiri neprețuite, iar pe story puteți vedea cum petrece și Sienna sărbătorile în State.

Paște Fericit, luminat și liniștit!, a scris Andreea pe contul ei de Instagram, unde a postat câteva fotografii din primul shooting foto, de Paște, cu fetița ei.

Vezi galeria foto cu imaginile
 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!