Sari la conținut

Andreea Ibacka: „Ajutor! Salvarea lor pare imposibilă fără ajutorul vostru.”

Vezi gGalerie foto

Andreea și Cabral Ibacka se confruntă cu o situație disperată în vacanța lor, la mare. Doi dintre câinii lor, Maki și Mayra, de rasă Cane Corso, au dispărut din curtea apartamentului unde sunt cazați.

Anunțul a fost făcut de Andreea, pe pagina de Instagram. Maki și Mayra sunt în vârstă de 8 ani, sterilizați și nu sunt agresivi. Din păcate, unul dintre ei are epilepsie și necesită medicație constantă.

Dispariția a avut loc în cursul nopții trecute, iar de la ora 7:45 familia Ibacka îi caută cu disperare, mobilizând mai multe mașini.

„Ajutor! Așa cum știți că facem de mulți ani încoace, am plecat în concediu alături de copii și căței. Suntem la mare la Mamaia Nord – Năvodari, iar în cursul acestei nopți 2 dintre cățeii noștri au dispărut din curtea apartamentului în care suntem cazați. Au îndoit gardul și au săpat pe sub el.

Sunt doi cane corso de culoare neagră, mascul și femelă, bătrâni (8 ani), sterilizați. Nu sunt agresivi și răspund la numele Maki și Mayra. Unul dintre ei este sub tratament pentru epilepsie (ce trebuie administrat cât mai rapid).

De la ora 7.45 îi căutăm cu mai multe mașini, însă salvarea lor pare imposibilă fără ajutorul vostru. Din toată inima noastră vă rugăm să ne ajutați să îi aducem înapoi acasă. Dacă i-ați văzut sau găsit: 0747.280.005 Cabral Ibacka, Tiara Ibacka”, a fost mesajul transmis de Andreea pe contul de socializare.

UPDATE: câinii au fost găsiți. "Suntem efectiv șocați de cum au reacționat oamenii, de cât de repede s-au implicat și am reușit să dăm de amețiții noștri. Vă mulțumesc din inima mea de copil pentru tot ajutorul dat", a scris Cabral, pe contul lui!

 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  adevarul.ro

  click.ro

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!