Sari la conținut

Andreea Ibacka: „Eram o mamă mai bună înainte am copii”

Andreea Ibacka, soția lui Cabral, a fost invitată la cel mai recent podcast al Ilincăi Vandici, Te ascult, unde a povestit despre experiențele vieții de mamă, dar și de soție.  Andreea a recunoscut că să fie mama a doi copii atât de mici (Namiko -  5 ani și Tiago – 2 ani) reprezintă o adevărată provocare, atât din punct de vedere fizic, cât și psihic.

„Fizic a fost mai greu de fapt, pentru că se trezea des, la 40 de minute. Primele 8 luni am avut niște nopți îngrozitoare. Și eu eram o mamă mult mai bună înainte de a avea copii. Ideal este să ții copilul în patul lui, eventual în camera lui. La al doilea copil nu am reușit nici măcar să îl țin în pat, trebuie să îl țin doar în brațe, dar nu aveam voie să ne întindem în pat, stăteam doar pe fotoliu sau pe canapea cu el în brațe, la piept, îl alăptam cu bluza ridicată, cu gâtul strâmb, dormind în fund”, a povestit Andreea.

Întrebată de Ilinca dacă au fost momente în care s-a închis în cameră să plângă, epuizată de oboseală, Andreea a recunoscut că da, „acest lucru s-a întâmplat chiar de mai multe ori. Sunt astfel de zile și suntem copleșiți”.

Mai mult, Andreea a povestit că timp de 5 ani nu a dormit, privarea de somn fiind pentru ea o adevărată tortură: „nu ai cum să fii rațional și jovial, dacă nu te odihnești, a explicat ea. Dar copiii au nevoie de tine să fii funcțională. Iar în momentele în care am simțit că clachez, am cerut ajutorul”, a completat ea.
De asemenea, actrița a dezvăluit că au fost proiecte la care a renunțat, pentru a avea grijă de copii. „Nu le reproșez, însă, acest lucru, pentru că sunt doi copii doriți. Mi i-am dorit, îi iubesc foarte tare și îmi asum” – a declarat Andreea.

În ceea ce privește relația cu soțul ei, Cabral, Andreea a povestit că relația lor a avut de trecut peste multe provocări. Vedeta a explicat că, în momentul în care copiii vin pe lume, este normal ca ei să fie puși pe primul loc, întrucât au nevoie de o grijă și de o atenție sporită. „Inevitabil, când apar copiii, îi prioritizezi pe ei, mai ales femeile fac treaba asta, și își neglijezi, într-o oarecare măsură, soțul, pentru că, fizic, nu-ți ajunge timpul, pentru că epuizarea te face să alegi somnul, decât un film cu soțul”.

Ulterior, aceasta a fost întrebată de către Ilinca Vandici dacă simte că l-a neglijat pe Cabral, iar ea a mărturisit că, într-adevăr, nu s-a mai focusat atât de mult pe relația cu el. Însă, ea își dorește să recupereze momentele pierdute în compania lui, întrucât copiii lor s-au făcut mari și au dobândit o oarecare independență.

„Da, nu prea am avut mult timp de cuplu în ultimii ani și încercăm să facem treaba asta acum, că copiii, cumva, au mai crescut, sunt în colectivitate.
Slavă Domnului, avem și sprijinul bunicilor. Am început să mai ieșim ca pe vremuri, chiar și la discotecă”,  a povestit vedeta.

Însă, cu toate acestea, Andreea Ibacka a mărturisit că, deși l-a neglijat pe Cabral, căsnicia lor a avut nevoie de o asemenea încercare, întrucât, în acest fel, și-au demonstrat unul celuilalt că au o relație solidă, care rezistă la astfel de greutăți.

De asemenea, invitata Ilincăi a explicat că orice cuplu este supus mai multor teste pe parcurs, pe care trebuie să știe cum să le depășească.

„Primii ani cu copiii sunt, cu adevărat, testul suprem pentru orice relație(...) Trebuie să muncești toată viața pentru o relație sănătoasă și să nu te complaci în mediocritate.(...) Indiferent de vârstă, provocările sunt aceleași”,  a spus Andreea.
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!