Sari la conținut

Barack Obama l-a întâlnit pe prințul George. Fotografiile au devenit virale

Vezi gGalerie foto

 Barack Obama se află în Marea Britanie, în ultima sa vizită oficială înainte să îşi încheie mandatul de preşedinte american. Iar întâlnirea sa de vineri cu membrii casei regale a fost una memorabilă, căci fotografiile publicate pe Facebook au devenit virale.

Aflaţi într-o vizită oficială de 3 zile în Marea Britanie, Michelle şi Barack Obama au fost primiţi la Palatul Kensington de prinţii WIlliam şi Harry şi de ducesa de Cambridge. Pe o vreme tipic londoneză, familia regală i-a aşteptat afară pe soţii Obama.

Invitaţi la cină, președintele Statelor Unite şi soţia sa au avut parte şi de o întrevedere savuroasă cu micul prinţ George. Probabil sătul să îi aştepte, băieţelul a făcut un duş, apoi, îmbrăcat cu pijamale şi un halat peste şi încălţat cu papuci de casă, a mers să dea mâna cu cel despre care se spune că este cel mai puternic om din lume.

În fotografiile publicate de casa regală pe Facebook, prinţul George, în vârstă de doi ani, apare pe un cal de lemn - primit în dar de la soţii Obama. Băiatul a petrecut câteva minute în compania musafirilor şi s-a retras după ce a mulţumit pentru cadou.

Vezi în galeria foto mai multe imagini de la întâlnirea dintre cel mai puternic adult al lumii și cel mai influent prichindel de 2 ani!

Foto: Facebook
 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  adevarul.ro

  click.ro

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!