Sari la conținut

Bebeluş născut la 4 ani după ce părinţii au decedat într-un accident. Cum a fost posibil

Băieţelul unui cuplu de chinezi care a murit în urmă cu mai bine de patru ani într-un accident de maşină s-a născut în urmă cu câteva zile. Cum a fost posibil?

Shen Jie şi Liu Xi erau căsătoriţi de doi ani, când au decis să facă un copil prin metoda de fertilizare in vitro. Numai că soarta a decis ca ei să părăsească această lume, cu cinci zile înainte ca unul dintre embrionii fertilizaţi să fie implantaţi în Liu, scrie The Guardian.

În următorii trei ani de la dispariţia celor doi, părinţii lui Shen şi ai lui Liu au luptat cu autorităţile pentru a primi drepturi asupra celor patru embrioni îngheţaţi.

După un proces anevoios, cei patru au reuşit să câştige dreptul asupra embrionilor, şi în ianuarie 2017, cu ajutorul unei agenţii de mame surogat, au zburat spre Laos (surogatul este interzis în China), unde au găsit o mamă dispusă să îi ajute.

Aşa se face că în decembrie anul trecut bebeluşul lui Shen şi al lui Liu a venit pe lume, fiind botezan Tiantian (n.r. “dulce”). “Tiantian are ochii fiicei mele, deşi în general seamănă cu tatăl”, a declarat mama lui Shen.

Bunicii au decis să nu îi spună micuţului adevărul decât peste ani, când va fi capabil să înţeleagă. Până atunci, va şti că sunt plecaţi “peste mări şi ţări”. 

Sursa foto: Free pik

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!