Sari la conținut

Cum "a supravieţuit" Ducesa Kate rolului de mamă, la nunta surorii sale

Sâmbătă, 20 mai, sora Ducesei de Cambridge, Pippa Middleton, și-a unit destinul în fața altarului cu bancherul James Matthew. Dorindu-şi ca totul să iasă perfect, Ducesa Kate i-a supravegheat nu doar de copiii ei, pentru a se asigura că se poartă exemplar, ci şi pe ceilalţi paji şi domnişoare de onoare, aflaţi la vârste la fel de fragede precum prinţul George şi prinţesa Charlotte.

Cei mici au arătat impecabil. În timp ce Prinţul George a fost un paj de nădejde, prinţesa Charlotte s-a preocupat se presare flori în calea miresei. Cu toate acestea, fotografiile devenite publice ne arată că rolul Ducesei nu a fost deloc unul uşor.

Kate a fost surprinsă de foarte multe ori asigurându-să ce cei mici nu păşesc în afara coloanei, că nu se plimbă dintr-o parte în cealaltă şi că nu fac gălăgie.

► Citeşte şi O fotografie cu prinţesa Charlotte a fost publicată de Casa Regală a Marii Britanii. Cum arată micuţa la aniversarea vârstei de 2 ani

“Uite-te la ceilalţi, Charlotte. Comportă-te frumos, aşa cum fac şi ei!”, pare să spună Kate, surprinsă de unul dintre fotografi.

“Linişte, vă rog, intrăm în Biserică!”, a şâşâit ducesa, obosită probabil deja de toată zarva.

Noi, în calitate de mămici, nu putem decât să ne bucurăm că astfel de peripeţii se întâmplă şi la case mai mari. Nu putem, totuşi, să nu o compătimim pe Ducesă, dacă este să ne gândim că toate privirile au fost aţintite asupra ei, în tot timpul ceremoniei.

Sursa text şi foto: Scarry Mommy
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!