Sari la conținut

Dana Rogoz, imagini de poveste cu micuții ei, în ziua de Paște

Vezi gGalerie foto

Dana Rogoz nu încetează să ne surprindă cu portretele de familie absolut superbe! Copiii ei sunt desprinși parcă din fotografiile de acum câteva secole, nu doar prin prisma hainelor pe care le îmbracă, ci și prin chipurile lor angelice.

Sărbătorile Pascale au reprezentat un prilej numai bun pentru tânăra actriță să imortalizeze imagini savuroase, cu copiii ei. Aceștia au petrecut timpul sfânt într-un spațiu pitoresc, cu rulota, departe de agitația orașului.

Hristos a Înviat! Fotografiile sunt chiar din această dimineață, prima zi de Paște, într-unul dintre cele mai frumoase locuri vizitate vreodată la noi în țară - Panorama Salciua. Promit să revin cu mai multe fotografii. Drumul continuă!, a scris Dana în dreptul fotografiilor postate chiar în ziua de Paște.

Dacă Vlad a purtat o ținută mai simplă, compusă din jeans închiși la culoare și un tricou alb, Micuța Lia optat pentru o rochiță-iepuraș, cu o glugă cu urechiușe și fundiță mare, roz, putând fi foarte ușor confundată cu o păpușă ireal de frumoasă.

Savuroși amândoi, ce să mai spunem...

 

 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!