Sari la conținut

Denisa Filcea, despre încrederea de sine: ‚Am renunțat la obsesia de a mă machia în fiecare zi. Soțul meu m-a învățat să mă iubesc”

Într-o societate în care femeile trebuie să arate impecabil, atât în viața de zi cu zi, cât și pe rețelele de socializare, unde sunt folosite din ce în ce mai multe filtre de înfrumusețare, Denisa Filcea, soția lui Sebastian Andrei Filcea (Flick, domnul Rimă), îndeamnă femeile de pretutindeni să se accepte așa cum sunt.

Denisa Filcea a abordat acest subiect pe contul ei de Instagram, după ce a apărut machiată și a primit o mulțime de complimente. Ea a spus:

„Câte mesaje, câte complimente, vă mulțumesc din tot sufletul meu! Nu m-am mai machiat demult și acum a explodat Instagramul. Adevărul e că machiajul schimbă omul și de aceea îl și folosim. Să știți că am avut o perioadă în care mă machiam zilnic. Primul lucru când mă trezeam: mă machiam și mergeam în oraș să îmi fac treaba, după care am început să mă iubesc și a început să îmi placă de mine, și am început să mă accept, și să nu îmi mai doresc atât de mult să mă machiez. Mi-a crescut încrederea în mine și am renunțat la această obsesie de a mă machia în fiecare zi. Cred că încrederea asta mai mult am căpătat-o și după ce l-am cunoscut pe soțul meu, care mi-a arătat că mă iubește, m-a învățat să mă iubesc și atunci nu mai simt atât de mult nevoia de a mă schimba în fiecare zi. Pentru un mers la mall, la masă, mai ales de când sunt mamă, nu consider că e nevoie să mă machiez.”

Ea a adăugat: „Am conștientizat faptul că persoanele care se machiază în fiecare zi, ceva nu e ok în interiorul lor. Gândiți-vă la voi, dacă sunteți genul de persoană care nu are curajul să iasă în lume fără machiaj. Nu mai acoperiți exteriorul, lucrați la interior. Lucrați la acceptare.”
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!