Sari la conținut

Gabriela Oțil, despre vacanța în Maldive: „Fiind mamă, am apreciat altfel vacanța asta”

Vezi gGalerie foto

Gabriela și Dani Oțil sunt singuri în Maldive și se bucură de o vacanță doar pentru ei doi, fără micuțul Luca, băiețelul lor.

Deși nu sunt pentru prima dată în Maldive, pentru că au mai fost și acum doi ani, dar pe vremea aceea nu erau părinți, Gabriela a spus că a simțit altfel vacanța în Maldive, anul acesta, în calitate de mamă.

Gabriela a povestit pe contul ei de Instagram experiența pe care a avut-o în Maldive:

„Maldive clar este destinația mea preferată pentru vacanță. Am mai fost și acum 2 ani, dar, credeți-mă, după anul ce a trecut, adică primul an cu un copil, am apreciat altfel vacanța asta. Am dormit foarte mult, am mâncat, ne-am odihnit, ne-am bucurat de liniște, de marea asta absolut superbă. Ai impresia că ești pe altă planetă aici. Merită tot efortul, atât financiar, pentru că este o destinație scumpă, dar și pentru că este foarte departe, ajungi greu aici, dar merită. Eu nu am mai întâlnit până acum o astfel de destinație, să ai căsuța ta, să faci doi pași și ieși cu picioarele in apă. Nu stai în trafic. Noi nu ne-am încălțat, de o săptămână, nu folosim nici papucii. Nisipul este absolut superb. Și dacă acum doi ani îmi părea rău că mă întorc acasă, anul acesta abia aștept să mă întorc la bebelușul meu, pentru că îmi este extrem de dor de el”, a spus Gabriela.

Gabriela și Dani au postat o serie de imagini din vacanță. Vezi galeria foto cu imaginile.


 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!