Sari la conținut

Gabriela și Dani Oțil, prima vacanță la munte, în trei: „Prima experiență nu a fost una tocmai reușită”

Vezi gGalerie foto

Gabriela și Dani Oțil au mers weekendul acesta la munte, pentru prima dată, alături de băiețelul lor de 2 ani, Tiago. Deși cei trei ar fi trebuit să petreacă câteva zile pline de distracție, se pare că s-a întâmplat tocmai contrariul.

Despre întregul sejur a povestit chiar Gabriela, pe contul ei de Instagram, unde a spus: „Prima experiență la munte cu Tiago nu a fost una tocmai reușită. Vă zic asta pentru că da, am postat pe Instagram poze frumoase, cu zâmbet, dar realitatea a fost total alta. Pe lângă faptul că Tiago a avut puțină febră încă de vineri, avem și aceste treziri nocturne din jumătate în jumătate de oră mă cheamă, care țin cam de o săptămână. 

Nu i-a plăcut zăpada, nu ne așteptam la lucrul ăsta, dar nici nu a vrut să calce pe zăpadă, numai în brațe, de abia l-am convins să meargă pe zăpadă singurel. Nu i-a plăcut zăpada, asta a fost un șoc. Nu a vrut să mănânce, eu am răcit, nu a fost nimic bine.

Am vorbit cu pediatrul și ar putea fi oxiuri, adică viermișori. Aceștia se activează noaptea și de aici și trezirile acestea frecvente și lipsa poftei de mâncare. Cam astea sunt simptomele. Astăzi am dus probe la laborator și să vedem dacă asta este sau pur și simplu este un puseu de creștere sau i se dezvoltă o frică de abandon, frică de întuneric. Le luăm prin eliminare și vedem cam ce ar putea fi.”

Gabriela a vrut să sublinieze faptul că, deși a postat numeroase fotografii alături de familia sa, unde toți păreau fericiți, în realitate lucrurile au stat cu totul diferit.

Atât Gabriela, cât și Dani Oțil sunt foarte sinceri și nu se feresc să spună lucrurilor pe nume. Acest lucru este de apreciat, dat fiind faptul că majoritatea persoanelor publice îți expun pe conturile de socializare doar partea frumoasă a vieții lor.

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!