Sari la conținut

Laura Cosoi, proaspătă mămică pentru a treia oară, și-a făcut timp și a mers la coafor, lăsând bebelușul acasă. „Cu riscul de rigoare am plecat de acasă câteva ore”

Laura Cosoi a devenit mămică de fetiță, pentru a treia oară, în data de 23 iunie, anul acesta.

Artista se descurcă foarte bine în rolul de mamă și reușește să-și facă uneori timp doar pentru ea. De curând, Laura Cosoi a mers la coafor, fapt care a stârnit multe întrebări și curiozități din partea mămicilor.

Cu cine și-a lăsat Laura Cosoi bebelușul, dar și cele două fetițe?

Laura a povesit pe contul ei de Instagram întreaga experiență și le-a dezvăluit mămicilor cu cine și-a lăsat fetițele, cât timp a fost la coafor.

„Am primit multe mesaje de la mămici care m-au întrebat cum am reușit să fug de acasă, să stau 3 ore, practic, la coafor. Foarte simplu! Fetele Rita și Vera merg la grădi, drept urmare, dimineață pleacă. Eu am stat cu Lara, care doarme lângă mine. Dimineață, evident, am alăptat-o, pentru că alăptez exclusiv și asta presupune să stai cu copilul, practic, lângă tine cam tot timpul. Însă mi-am făcut planul, pentru că știam că trebuie să vin la coafor și am pus lapte deoparte. Am pus ceva rezervă pentru astăzi. Lara a dormit începând cu ora 13:00, a dormit legat 3 ore și jumătate, s-a trezit la 16:30, eu deja ajunsesem acasă, pentru că, evident, nu a dormit azi-noapte prea bine, s-a tot foit, nu e că a stat trează. Am stat cu ea cam tot timpul. Practic, nu a abuzat de laptele lăsat, am ajuns, am alăptat-o și așa mai departe. Evident că nu poți să știi niciodată cum va fi, cu riscul de rigoare am plecat de acasă câteva ore. A rămas cu mama, că mă întreabă lumea cu cine am lăsat copilul. Mi se pare că trebuie să te organzezi foarte bine când ai copii”, a spus Laura Cosoi.
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!