Sari la conținut

Macaulay Culkin, actorul din "Singur Acasă", a devenit tătic

Macaulay Culkin, actorul din Singur Acasă și iubita lui, Brenda Song, au devenit părinți, în data de 5 aprilie. Bebelușul cuplului este un băiețel tare drăgălaș pe care îl cheamă Dakota Song Culkin.

Micuțul a primit numele în amintirea surorii lui Macaulay Culkin, care a murit în anul 2008.

Culkin și partenera lui au jucat împreună în Changeland, în 2019. În anul 2019, când a apărut în podcastul lui Joe Rogan, actorul din Singur Acasă a declarat că așteaptă cu nerăbdare să devină tată și iată că dorința i s-a împlinit, 3 ani mai târziu.

La momentul respectiv, actorul a spus că Brenda Song fiind asiatică, sigur vor avea niște copii adorabili cu ochi migdalați, care vor alerga prin casă.

Brenda Song a devenit cunoscută pentru rolul ei de London Tipton în seria Disney „The Suite Life of Zack & Cody” din 2005 până în 2008 și a jucat și în filmul Disney din 2006 „Wendy Wu: Homecoming Warrior”. Mai târziu a apărut în „The Social Network” din 2010 alături de Jesse Eisenberg și Andrew Garfield, iar creditele sale recente includ thriller-ul Netflix din 2019 „Secret Obsession” și serialul de comedie Hulu din 2019 „Dollface”.
 

Sursa

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  adevarul.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!