Sari la conținut

Mihai Bobonete, declarație emoționată pentru băiețelul lui: “Eu sunt un om meschin, trândav, urăcios, rău, dar el…”

Astăzi este ziua băiețelului lui Mihai Bobonete. Micuțul împlinește 12 ani, ocazie cu care actorul a distribuit urarea pe care i-a făcut-o în urmă cu trei ani:

“Azi sunt 9 ani impliniti de cel mai fericit tata din univers.
Azi imi simt picioarele infipte in pamant si mintea razna prin cosmos si prin furtuna vietii.

Sunt tata de copil BUN, OMENOS, SUFLETIST SI SENSIBIL, sunt omul caruia i s-a dat o misiune nobila prin cresterea unui copil ca Octav.

Va scriu asta ca sa stiti, ca sa stiti ca sunt mandru, ca sa stiti ca nimic pe lumea asta nu m-ar fi implinit mai mult ca aceasta minune de baiat si va scriu asta ca sa ma laud.
Da...e al meu si are 9 ani Azi.
...
Sunt un om meschin, trandav, uracios, rău, mincinos, leneș, delasător, fara incredere, umil, trist, fara ureche, gras, impotriva, necitit si plin de el totodata...NIMIC din astea nu s-au atins de omul asta, nimic din astea nu au mers mai departe, nimic ,din partea mea intunecata, nu e mostenita de Octav...nimic, pentru ca el este Fericirea Mea, el este tot ce mi-am dorit eu sa fiu si nu am putut ajunge, el este lumina din intunericul ce m-a cuprins odinioara, el este trecutul, prezentul si marele meu frumos viitor, el mi-este totul si totul e Frumos si Bine.

Dumnezeule, daca existi, ingaduie-mi a ma bucura de tipul asta la fel de mult precum am facut-o pana acum si tine-mi mintea si ochii deschisi sa invat binele si frumosul de la el, asa cum mi-l arata zi de zi in fiecare zi de 9 ani incoace!

La multi ani baiatul meu!
Iarta-ma ca sunt nărod față de tine câteodata...si nu uita:

Tati te iubeste la nesfârșit!”

Mihai și soția lui, Cătălina, s-au căsătorit după 25 de ani de relație și au împreună doi copii: Octav, în vârsta de 12 ani, și Maria, în vârstă de 8 anișori.

Sursa

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!