Sari la conținut

Momentul în care mi-a fost teamă de un alt părinte

Eram în weekend cu toții la o tersa, pe malul mării. Albert și Aris și-au făcut de lucru prin nisip, la câțiva metri de noi. Curând după ce am ajuns, a apărut în peisaj o fetiță cu codițe, cam la vreo trei anișori, ca Aris. Cum o vede, cum se activează asta mic și prietenos al meu și o ia de mână și începe să îi vorbesca în chineză-engleză-romano-bebelueașca lui. Am zis taci că-i bine, dacă are prieteni, are ocupație, deci se anunță liniște și pace la orizont. Îmi aruncam din când în când privirea către ei, părea că merge lin treaba: Albert într-o parte, Aris și fetiță lângă.
 
Ei, și cum stăteam noi și ne savuram cafeaua cu mult lapte și fără cofeină, o auzim pe fetița cu codițe că începe să țipe de mama focului. Am sărit ca arsă de la masă, cu ochii către locul unde se jucau copiii. Mama fetiței a ajuns acolo înaintea mea, să își ia copila în brațe.
 
-Doamne, ce s-a întâmplat? întreb cum ajung și eu. A lovit-o?
 
 Nu se uită la mine, însă îmi răspunde răstit și din mers:
 
 -Da, normal! După ce a tot tachinat-o.

 
 Aș fi vrut să mai zic ceva, dar n-am avut cui, pentru că femeia s-a făcut nevăzută în restaurant, cu fetița în brațe. Îmi întreb copilul ce s-a întâmplat, nu zice nimic.
 
 -Aris, ai lovit fetița?
 
 -Lovit petiță, îmi răspunde, dar ca și cum ar fi fost o glumă.
 
 Mă uit la ăstălalt mare, la Albert, care asistase și el la scenă:

(...)

Citește mai mult pe ruxandraluca.ro

Articole relationate
Guma de mestecat cu pro și contra

Guma de mestecat cu pro și contra

Eu n-am văzut copil căruia să nu îi placă guma de mestecat, în special pentru gustul dulce pe care îl are sau aromele cu care îi îmbie. Eu însămi mă bucuram cu...

Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter
  Life.ro

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!

  Evenimente Bucureşti