Sari la conținut

Vedete care au luat peste 20 de kg în sarcină

Vezi gGalerie foto

Ai spune că vedetele au o situație financiară foarte bună și că pot găsi soluții pentru a arăta impecabil, chiar și în timpul sarcinii. Ei bine, este greu să maschezi gleznele umflate, burticile mari și rotunde, indiferent de câți bani ai avea.

Indiferent de proporțiile pe care le ia o femeie însărcinată, trebuie să ne amintim că înăuntru burticii se află un pui de om, iar sănătatea bebelușului și a mamei este mai importantă decât aspectul fizic.

Bucură-te de perioada de graviduță, pentru că și vedetele fac asta! ...Chiar dacă au luat mai mult de 20 de kilograme, în timpul sarcinii.

Iată despre ce vedete este vorba:

Kim Kardashian

Vedeta a acumulat kilograme în plus la ambele sarcini. Când a fost însărcinată cu North, Kardashian s-a îngrășat 23 de kilograme, iar în perioada în care a fost însărcinată cu Saint, s-a îngrășat 27 de kilograme. După nașterea lui Saint, lui Kim Kardashian i s-a recomandat să nu mai rămână din nou însărcinată, din cauza unei afecțiuni periculoase, potențial fatală, numită placentă accrete.

Pink

Cântăreața consideră că nu are niciun motiv să dea explicații nimănui pentru kilogramele în plus din timpul sarcinii. Pink s-a îngrășat aproape 25 de kilograme.

Mariah Carey

Diva s-a îngrășat 31 de kilograme, în timp ce era însărcinată cu gemenii Monroe și Moroccan. Ea a spus atunci: “Nu m-am putut abține. Doar port două vieți în mine și am făcut tot ce-am putut.” După nașterea gemenilor, Mariah Carey a scăpat de kilogramele în plus prin dietă și exerciții fizice stricte.

Beyonce

În ianuarie 2012, Beyonce a născut-o pe micuța Blue Ivy. La momentul nașterii, Beyonce a recunoscut că avea aproape 90 de kilograme, îngrășându-se aproximativ 26 de kilograme, în timpul sarcinii. După naștere, vedeta a reușit să slăbească 29 de kilograme.

Jessica Simpson

Simpson a luat aproape 32 de kilograme, în timpul sarcinii. Ea a spus că îi era în permanență foame și că avea un apetit mare.

Jessica Alba

Jessica s-a îngrășat 25 de kilograme, în timpul celor 2 sarcini, dar nici nu mai contează, având în vedere silueta pe care o are în prezent. Actrița este un exemplu că se poate!

Sursa

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!