Sari la conținut

„Am suferit în tăcere” - Jennifer Lopez a declarat că s-a simțit nesigură pe corpul ei, după nașterea gemenilor

Vezi gGalerie foto

De-a lungul carierei sale, Jennifer Lopez a inspirat multe femei și mame, arătându-și capacitatea de a-și urma pasiunile, fiind totodată un părinte iubitor și dedicat. Recent, vedeta a urcat pe scenă pentru a face o nouă dezvăluire despre viața ei, după nașterea gemenilor.

Ea a acceptat noua versiune a corpului ei și îi datorează acest lucru antrenorului ei personal.

Vedeta în vârstă de 54 de ani a împărtășit cu sinceritate modul în care antrenorul personal a jucat un rol esențial în a o ajuta să-și recapete încrederea în corpul ei, după nașterea gemenilor ei, Maximilian David Muniz și Emme Maribel Muniz, în 2008.



„Îmi amintesc cât de mult m-a inspirat și m-a încurajat Tracy să sărbătoresc fiecare versiune a corpului meu, de-a lungul anilor, și să continui să mă iubesc pe măsură ce propria mea viață, dar și propriile mele nevoi s-au schimbat. Am suferit în tăcere”, a declarat Jennifer Lopez.

Ea a adăugat: „Am cunoscut-o pe Tracy imediat după ce am născut gemenii. Am sunat-o într-un moment în care mă simțeam nesigură, întrebându-mă dacă voi reveni vreodată la cum eram înainte, așa cum fac majoritatea proaspetelor mămici, după ce au născut. Ea a intrat în viața mea și m-a ajutat să îmbrățișez noul rol și m-a ajutat să realizez că aș putea fi mai puternică decât am fost vreodată”, a declarat ea.

În timp ce vedeta este deosebit de protectoare cu copiii ei, străduindu-se să le protejeze viețile private, ea aduce ocazional bucurie fanilor ei, împărtășind imagini cu gemenii ei.


 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!