Sari la conținut

Fetița Yin-Yang: are un semn rar din naștere, dar mama ei e mândră de frumusețea copilului ei

Vezi gGalerie foto

Nicole Lucas Hall este mămică de doi copii, băiețelul Ashter și fetița Winry. Micuța Winry are un semn rar din naștere, care îi acoperă o pătrime din față.

Când și-a amintit momentul în care și-a văzut fiica pentru prima dată, Nicole a spus că a fost confuză și îngrijorată pentru siguranța copilului ei, deoarece nu a văzut niciodată un astfel de semn din naștere ca cel pe care îl are fetița ei.

Ea și soțul ei au presupus că este ceva periculos, dar medicii le-au transmis că nu este nimic îngrijorător. Micuța Winry s-a născut cu nevi melanocitari congenitali rari, sau CMN, cu o prevalență estimată la aproximativ 1 din 50.000 de nașteri. Părinții ei au fost asigurați că semnul din naștere este, cel mai probabil, pur estetic și că orice risc pentru sănătate ar fi la egalitate cu alunițe.

Scopul principal al părinților lui Winry, la câteva luni după nașterea ei, este să-și păstreze fiica sănătoasă și încrezătoare în ea însăși.

Din păcate, comentariile și criticile răutăcioase nu au lipsit când Nicole a început să împărtășească pe rețelele de socializare povestea fiicei sale.

Cu toate acestea, mămica a fost destul de calmă în privința situației. Nicole și soțul ei le răspund cu umor persoanelor nepoliticoase și răutăcioase. În afară de acești oameni, au existat multe persoane care s-au arătat în întregime copleșiți povestea micuței Winry.

Sursa

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!