Sari la conținut

Cum să pregătești rapid copilul pentru școală, dimineața

Diminețile înainte de școală pot fi agitate dacă nu reușești să te organizezi cum trebuie. Pentru a-ți pregăti copilul pentru școală și pentru a te asigura că amândoi veți avea o zi productivă, poți să-i pregătești lucrurile cu o seară înainte.

Iată ce poți face pentru a-ți pregăti rapid copilul pentru școală, dimineața:

Trezește-te înaintea copilului

Da, acesta poate fi cel mai dificil lucru pe care trebuie să-l faci dimineața. Fugi în bucătarie și pregătește-ți cafeaua, apoi începe să rezolvi din lucruri, astfel încât atunci când se trezește toată familia, câteva dintre sarcini să fie deja rezolvate.

Pregătește-i copilului periuța de dinți, pasta de dinți și apa de gură

Păstrează produsele de igienă dentară într-un recipient pe care să-l pui la vederea copilului, astfel încât să le găsească ușor când se trezește.

Ține la îndemână produsele pentru păr

Poți face loc într-un sertar de la bucătărie produselor pentru păr. Câteva elastice de păr, o perie de păr și niște accesorii colorate. Poți să-i aranjezi părul fetiței tale în timp ce ia micul dejun, pentru a mai economisi timp.

Hidratează pielea copilului înainte să plece de acasă

Acest obicei este crucial, în special în lunile de iarnă, când micuțul tău are nevoie de hidratarea pielii. Indiferent dacă micuțul merge pe jos până la școală sau dacă se joacă în exterior în timpul pauzelor, vrei să te asiguri că pielea lui este protejată în orice moment.

Pregătește-i ghiozdanul copilului cu o seară înainte

Verifică-i rucsacul copilului cu o seară înainte de a merge la școală pentru a te asigura că are tot ce are nevoie pentru a doua zi. Pune ghiozdanul lângă ușa de la intrare ca să nu existe posibilitatea ca micuțul tău să-l uite acasă.

Oferă-i copilului pupici, îmbrățișări și zâmbete înainte de a merge la școală

Cel mai important e să închei dimineața într-o manieră pozitivă, astfel încât să-ți trimiți copilul la școală motivat și fericit.
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!