Sari la conținut

De ce este important pentru copii să se joace (P)

Vezi gGalerie foto

În calitate de mămici, iubim să ne privim copilul jucându-se. Ne bucurăm pentru fiecare moment în care atenţia îi este îndreptată asupra unei activităţi care îl cucereşte, îl fascinează de-a dreptul, îl poartă spre lumi necunoscute.

Dar jocul este mai mult decât o modalitate distractivă prin care cel mic îşi petrece timpul. Jocul îl ajută să înveţe, să descopere cine este, ce iubeşte să facă, cum funcţionează lumea şi unde se potriveşte el  cel mai bine. Jocul îi învaţă atât de multe despre el, încât nici cele mai lungi şi înţelepte discuţii cu noi nu ar putea să o facă vreodată.

Deşi de cele mai multe ori iubim episoadele în care copilul se joacă, dintr-un egoism destul de justificat –  ne permite pentru câteva minute să ne tragem sufletul - trebuie să ştim că este recomandat să ne implicăm şi noi în activităţile ludice, alături de el. Joaca împreună cu noi îl va ajuta pe cel mic să se simtă iubit, important, îl va ajuta să îşi construiască încrederea în sine şi să îşi dezvolte aptitudini sociale, de limbaj şi de comunicare mult mai rapid decât ar face-o, spre exemplu, uitându-se la desenele animate.

Şi pentru că ştie că jocurile sunt atât de importante pentru noi şi că, uneori, rămânem în pană de inspiraţie, LIDL vine în sprijinul nostru şi al copiilor, cu o colecţie de figurine Stikee.

Stikeez s-au întors din spaţiu mai colorate şi mai vesele ca oricând, au venit cu nava lor extraterestră, nemaivăzută, şi ne aşteaptă în toate magazinele LIDL.

Încântătoarele Stikeez vor ajunge în colecţiile celor mici dacă achiziţionăm produsele special semnalizate la raft, dar şi la cumpărături de minimum 50 de lei.

Ceea ce înseamnă că avem timp între 15.05. şi 11.06 să îl ajutăm pe cel mic să îşi facă un super echipaj alături de care să plecăm împreună în spaţiu, ori de câte ori dorim!

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!