Sari la conținut

Lucreaza vreo mamica de acasa (work at home...

Lucreaza vreo mamica de acasa (work at home mom)? Cum va descurcati cu timpul?

Răspunsuri
Buna , eu fac machiaje acasa , mi-am amenajat ca un mic studio si lucrez si in concediu crestere copil. Bine, pentru mirese mai si deplasez la domiciliu, insa ca idee mai am si acasa job. Este foarte frumos ceea ce fac, desi am specializare de economist :) Avand in vedere ca machiajele sunt mai mult in weekend, pasez fetita la bunici sau cu tati, ceea ce e ok, pupici
Eu am si job la birou si uneori mai am si acasa niste proiecte. E haos. De exemplu, acum e 23.15 si eu fac ciorba. Intre timp mai scriu, imi fac dus cand obosesc si pana pe la 1 tot asa...in fiecare zi cam la fel. sunt zile in care ma duc la 9 si ma culc ca nu mai pot, dar nici nu pot sa refuz...
Si eu lucrez de acasa, programul e foarte flexibil, majoritatea lucrurilor sunt de freelancing si se pot face de la calculator atunci cand timpul imi permite. Uneori e mai aglomerat ca se aduna multe predari si mai lucrez si noaptea.
Lucrez cand bebe se joaca singurel cand doarme de pranz si seara cand e si sotul acasa si se ocupa de copii!
Eu fac carti senzoriale si lucrez cand e la gradinita sau cand doarme. Asa e usor de gestionat timpul,cand era mai mititel lucram doar cand dormea si apoi stateam cu el.
Eu mai lucrez de acasa, insa am si job full time. Pot sa spun ca e mult mai bine cand plec de acasa, caci pot sa-mi vad de treaba linistita. Altfel, copii nu inteleg ca eu am ceva urgent de scris si predat si stau calare pe mine pentru tot felul de nimicuri, chiar daca mai este un adult in casa, care ii supavegheaza. Cred ca mamele care lucreaza de acasa sunt niste eroine, ca nu innebunesc.
Trimite răspunsul la întrebare
Sunt tătic necenzurat
Abonează-te la newsletter

Caloria.ro
..

Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!