Sari la conținut

Joaca de-a primăvara. Cum să iți inflorești casa

 Cât de minunat! A venit primăvara şi pe rămurele deja sute de floricele mici te întâmpină cu fragila lor frumuseţe. Îţi vine să îţi pui flori în cosite. Sau măcar în toată casa.

Nu ştiu cum sunteţi voi, dar eu în fiecare primăvară simt nevoia de a avea un proiect de redecorare. Desigur că nu pot întoarce toată casa cu fundul în sus, deşi mi-ar veni să revopsesc toate camerele, să înlocuiesc toate perdelele şi lustrele. Să să nu mai spun de canapele!

Mă liniştesc repede întrucât primăvara vine şi cu timp frumos care ne goneşte afară din casă şi nu mai este timp de nimic altceva decât de alergat până când simţim că nu mai avem suflare şi pantofii şi-au făcut la propriu găuri în numai câteva zile.

Cu toate astea câteva proiecte tot mai avem. Şi în general implica încercări timide de a creşte plante. Pentru că prea înfloreşte toată natura şi am vrea şi noi cumva să luăm parte la toată această nebunie. Am să vă prezint mai jos câteva idei foarte simpatice şi care nu sunt deloc greu de pus în practică. În general o vizită la magazinul de bricolaje şi una la o florărie bine dotată ar trebui să rezolve problema materialelor de care ai nevoie.

Vase pentru flori

Făcute din sticluţe obişnuite, pictate cu ce găseşti la copii în sertarul de desen. Aici găseşti pas cu pas cum se face.

Terrarium

Nu ţi-ar plăcea să ai propria gradina mică într-un glob de sticlă? Aceasta este idee care a stat la baza inventarii unui terrarium. Şi aici ikea îţi explica pas cu pas cum se face

Flori la fereastră

Dacă ai borcanele de la mâncarea pentru bebeluş uite ce utilitate bună le poţi găsi. De aici

Propria gradina aromatică

Probabil că ai văzut şi tu ptin supermarketuri posibilitatea de a cumpăra ierburi aromatice. Dar ai dat înapoi, unde să le mai pui şi pe acelea? Ei bine, uite unde. De aici.

 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    Caloria.ro

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!