Sari la conținut

Relația mea cu uleiurile esențiale, echilibrată ca o căsnicie trainică

Cum întotdeauna trebuie să existe un subiect controversat (sau mai multe) a venit și rândul uleiurilor esențiale. Am tot văzut reacții negative sau chiar agresive ale unor persoane care susțin fie că uleiul e pentru gătit și locul lui ar trebui să rămână la bucătărie :-), fie că sunt prea scumpe, fie consultanții care le promovează sunt prea agresivi, etc. Toate comentariile și chiar articolele ușor tendențioase care mi-au apărut în cale, m-au convins să scriu și experiența mea cu uleiurile esențiale și să vă și povestesc câte ceva despre ele, măcar informațiile de bază.

Eu folosesc uleiuri esențiale doTerra, pur și simplu pentru că m-am intersectat cu ele și nu mi-a mai trebuit să caut altceva. Nu intenționam să folosesc uleiuri esențiale, nu căutam date despre ele, pur și simplu am descoperit niște discuții care mi-au atras atenția, am citit puțin și am simțit că e pentru mine. Le folosesc strict pentru consumul personal, nu am rețea de distribuție, pentru că nu acesta a fost scopul meu.

Folosesc uleiuri esențiale de fix un an și cred că am cu ele o relație echilibrată

Nu înlocuiesc medicamentele alopate cu ele – bine, ce-i drept, nici nu am mai avut nevoie de medicamente alopate prea multe :-), ci le folosesc complementar tratamentelor prescrise. Nu abuzez de ele și nu am senzația că îmi vor rezolva orice problemă. Totuși, așa, discret și din umbră, ele acționează și îmi oferă mult mai mult decât mă aștept.

► Citește și Uleiurile esențiale în perioada sarcinii – Care sunt sigure și care nu

Despre uleiuri esențiale la modul general. Cele mai cunoscute beneficii

Create prin procesul de distilare, care separă compușii pe bază de ulei și apă prin aburire, uleiurile esențiale sunt concentrate și cu o aromă puternică. Prin acest proces, uleiurile concentrează componentele vindecătoare ale plantei.

(...)

Citește mai mult pe pisicapesarma.ro

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!