Sari la conținut

Vreti un copil? Ia vitamine!

Sansele de a concepe un copil cresc cu pana la 30% dupa o dieta bogata in vitamine. O dieta echilibrata care sa-ti ofere toate vitaminele si mineralele necesare unei bune functionari a organismului determina o crestere a fertilitatii naturale a organismului in cazul ambelor sexe. Mecanismul este simplu: hrana sanatoasa, inseamna hrana abundenta, iar mecanismele ancestrale spun ca este momentul propice pentru a concepe un copil. In plus o alimentatie bogata in vitamine determina o crestere a libidoului. Adica impusti doi iepuri dintr-un foc.

Desi puteti apela si la suplimentele alimentare, fructele si legumele sunt cele mai bune surse de nutrienti.

Vitamine care sustin fertilitatea masculina
 
Citrulina - este un nutrient care are acelasi efect ca si viagra, datorita proprietatii sale de a creste nivelul de acid azotic, in organism. Acidul azotic ajuta la oxigenarea sangelui,  imbunatateste circulatia. Cea mai importanta sursa de citrulina este pepenele verde.
 

 
Vitamina E - poate imbunatati semnificativ circulatia sangelui. Cele mai importante surse de vitamina E sunt nucile, kiwi, mango, semintele, rosiile si uleiurile vegetale.

Ce nu stiai despre fertilitate
 
Vitamina C - protejeaza impotriva radicalilor liberi, care reduc nivelul de acid azotic din organism, slabind rezistenta generala. Guava, kiwi si fructele de padure sunt cele mai bune surse naturale de vitamina C. Vitamina c exista in cantitati mai mari sau mai mici in toate fructele si legumele proaspete.
 

 
Complexul de vitamine B - vitaminele B1, B5 si B12 sunt esentiala pentru sustinerea fertilitatii naturale si sunt in masura sa creasca dorinta sexuala.

Cauzele surprinzatoare ale infertilitatii
 
Vitamina A - de cele mai multe ori scaderea productiei de hormoni sexuali, atat in cazul femeilor cat si in cel al barbatilor se datoreaza lipsei de vitamina A din organism. Alimentele bogate in vitamina A sunt caisele, cartofii dulci si mango.

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  adevarul.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!


  adevarul.ro