Sari la conținut

Cinci nume norocoase in anul Calului de Lemn

Anul Calului de lemn a inceptu la 1 februarie si vine cu o gramada de noi simboluri si semnificatii. Printre ele si numele norocoase pentru copiii care se nasc anul acesta. Iata cateva nume norocoase.

Se considera norocoase numele care semnifica zborul, inaltarea si numele care evoca calul si miscarea. Aldora (inseamna "aripi"), Lani (care semnifica "cer inalt" sau "rai") si Lolana (care are semnificatii solare). Toate trei intra in categoria numelor norocoasa in anul Calului de Lemn.

Felix, Felicia inseamna "fericit" sau "norocos". Numele sunt in sine nume norocoase.

Jadul este una din pietere considerate talisman in acest an al Calului de Lemn. Numele derivate sau care duc la semnificatia acesti pietre semipretioase sunt si ele nume norocoase in 2014. Jade semnifica inteligenta, intelepciune, dreptate, curaj si onestitate.

Floarea de lotus este considerata un simbol al puritatii, gratiei si al intelepciunii inalte. Floarea de lotus este eleganta si nobila. Budistii, hindusii, grecii si egiptenii considera floarea de lotus o planta nobila, iar despre cei care poarta acest nume - Lotus (mai ales fete), se considera ca sunt norocosi, nu in anul Calului de lemn ci in orice alt an.

Vivian, Viviana, deriva din latinescul vivius, inseamna "viu" sau "plin de viata" si "energie"). Oamenii nascuti in anul Calului de Lemn sint considerati plini de viata, fara astampar, animati si foarte energici. Numele este foarte potrivit pentru cei care se nasc in acest an, fiind si un nume plin de noroc.

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  Caloria.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!