Sari la conținut

Expozitia Baby Boom Show are loc in aprilie la ROMEXPO

Cea mai importanta expozitie de produse si servicii pentru copii intre 0-7 ani si viitoare mamici se pregateste pentru prima editie din anul 2015, ce are loc intre 2 si 5 aprilie la ROMEXPO.
 
Asa cum si-a obisnuit an de an publicul, Baby Boom Show promite si de aceasta data un eveniment remarcabil, in care noutatile, discount-uri exclusive si momentele artistice vor face casa buna.
 
Loc nou, tematica extinsa
 
In 2015, Baby Boom Show are loc in Pavilionul Central ROMEXPO si reuneste cei mai importanti producatori, importatori, distribuitori si furnizori de servicii pentru copii intre 0-7 ani si viitoare mamici.
 
Pe langa un nou loc de desfasurare, Baby Boom Show vine si cu alte puncte de atractie concretizate in: tematica extinsa - noile domenii specifice categoriei de varsta 5-7 ani vor diversifica gama de produse si servicii oferite vizitatorilor si un program prelungit de vizitare, astfel incat chiar si cei mai ocupati dintre parinti sa poata lua parte la eveniment. 
 
Oferte atractive
 
Pentru ca expozitia are loc inaintea Sarbatorilor Pascale, reducerile oferite de expozanti vin sa impulsioneze apetitul de cumparaturi al romanilor. 
 
Pe langa discount-uri exclusive oferite numai la Baby Boom Show, tombolele cu premii atractive vin sa rasplateasca vizitatorii. 
 
Un eveniment complet
 
Baby Boom Show nu inseamna numai expozitie si vanzare de produse, fiind mult mai mult decat atat. Cei mai talentati dintre copii vor da masura abilitatilor lor pe scena Baby Boom Show, unde vor canta, sustine piese de teatru si momente de dans. 
 
Cu o prezenta de peste 6 ani pe piata romaneasca, Baby Boom Show este cel mai important eveniment din Romania pentru nou-nascuti, copii, mamici si viitoare mamici. 
 
2-4 aprilie, zilnic intre orele 10:00 – 20:00
 
5 aprilie, intre orele 10:00 – 18:00.
 
Acces pietonal gratuit pe baza de invitatie completata, 
 
Tarif bilet intrare pavilion expozitional: 10 Ron
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter
  Life.ro

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!

  Evenimente Bucureşti