Sari la conținut

Halloween cu… burtică! 10 costume speciale pentru gravide

Vezi gGalerie foto

Chiar dacă ești sau nu o fană a sărbătorii importate, Halloween-ul ia amploare în România de la an la an. Așa că tot ce e posibil să primești o invitație la o petrecere costumată. Iar burtica ta se poate transforma în cel mai chic accesoriu. Cum? Intră în galeria foto și inspiră-te din costumele realizate de alte viitoare mămici din lumea întreagă.

Sărbătoarea Sfinților cum i se mai spune Halloween-ului vine la “pachet” cu dovleci, dulciuri, povești cu vampiri și stafii și... petreceri costumate! Și, chiar dacă ți se pare că noua ta condiție de femeie însărcinată nu îți oferă prea multe opțiuni în ce privește vestimetația ta tematică, burtica ta se poate transforma într-un super accesoriu. De la desene de tot felul până la aplicații de material textil sau hârtie creponată, costumele de Halloween pentru femeile însărcinate se pot transforma în cele mai inspirate outfit-uri de la petrecere.

Intră în galeria foto și descoperă 10 costume de Halloween pentru gravide realizate de alte viitoare mămici din lumea întreagă!

 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  Caloria.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!