Sari la conținut

La 23 de ani e mama a 11 copii. „Îmi doresc sute...”

Vezi gGalerie foto

Să ai atât de mulți copii încât poți să-ți înființezi o echipă de fotbal este e glumă tare amuzantă, dar nu și pentru rusoaica Christina Ozturk (23 ani), mămică a 11 bebeluși, care este atât de dependentă de copii încât își dorește să aibă cel puțin 100, cu ajutorul mamelor surogat.

Christina Ozturk iubește viața de familie alături de soțul ei, Galip Ozturk (56 ani, de origine turcă), care este și om de afaceri. Cuplul spune că este dispus că cheltuiască până la 1,5 milioane de dolari pentru a avea 100 de bebeluși, prin intermediul mamelor surogat. 

„În acest moment, am 10 copii cu cea mai recentă completare, Olivia, care s-a născut la sfârșitul lunii trecute. Am născut-o pe Vika acum șase ani. Restul copiilor sunt tot ai noștri, dar s-au născut cu mame surogat”, spune Christina.

Cuplul a dezvăluit pe conturile de socializare că vor 105 copii, recunoscând că acesta este doar un număr aleatoriu.

"Nu știu câți copii vom avea, în cele din urmă, dar cu siguranță nu intenționăm să ne oprim la 11 copii", spune mămica.

Familia locuiește în Batumi, Georgia, unde este legal să ai mame surogat. O mamă surogat implică costuri de aproximativ 8.000 euro.

„Clinica din Batumi alege pentru noi mame surogat și își asumă întreaga responsabilitate pentru acest proces”, a explicat Christina.

„Nu suntem familiarizați personal cu mamele surogate și nu avem contact direct cu acestea, pentru a evita problemele după sarcină”, adaugă ea. Dar Christinei îi place să aibă control asupra a ceea ce mănâncă - venind cu planuri de dietă și nutriție pentru mamele surogate.

Cu planuri mărețe pentru mai mulți bebeluși, familia Ozturk va avea nevoie să-și construiască în curând o nouă casă mai încăpătoare.

Sursa

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
Trimite un comentariu
Sunt tătic necenzurat
Abonează-te la newsletter

adevarul.ro

click.ro
..

Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!