Sari la conținut

O fotografie la 80.000 de nașteri. Imaginea care a devenit virală pe Internet

Vezi gGalerie foto

Există sute de mii de fotografii făcute în timpul nașterilor, însă unele dintre ele sunt aproape unice. În ce mod? Există cadre care nu pot fi imortalizate decât o dată la 80.000 de nașteri! Este cazul unei imagini surprinsă de Robin Baker, o fotografă din California care este, în același timp, și doula.

Robin Baker, o fostă asistentă cu atestat de doula, a asistat la sute de nașteri până acum, dintre care la 70 a participat în calitate de fotograf profesionist. Însă, recent, una dintre nașteri s-a dovedit a fi spectaculoasă. Un cuplu din California a optat pentru o naștere în apă, acasă. Astfel, mama a adus pe lume gemeni, asistată chiar de tătic! În condițiile în care peste 75 % dintre nașterile de gemeni se fac prin intermediul unei operații de cezariană, acest caz a fost cu atât mai special cu cât totul s-a desfășurat extrem de rapid: bebelușii au apărut pe lume înainte ca echipa medicală să ajungă la domiciliul părinților.

Tăticul a fost cel care și-a ajutat soția să nască, iar Robin Baker a imortalizat unul dintre cele mai rare momente: la o distanță de 30 de minute după ce primul bebeluș a venit pe lume, cel de-al doilea a ieșit în sacul amniotic intact. De altfel, mama care își ținea primul născut în brațe a fost cea care a spart sacul cu unghia, momentul acesta fiind suprins de asemenea de către Robin. Se spune despre cei care se nasc astfel că vor avea un destin măreț…

“A fost o experiență spectaculoasă. Și este o onoare să-ți poți transforma pasiunea într-o carieră”, a declarat Robin pentru buzzfeed.com. Intră în galeria foto și descoperă pozele care au devenit virale!

Foto: BirthBlessingsPhotography.com

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  • DAN

    IN ROMANIA NU VA FI NICIODATA POSIBIL ASA CEVA....EU A TREBUIT SA FAC UZ DE FORTA CA SA ASIST LA NASTEREA COPILULUI MEU....

Trimite un comentariu
Sunt tătic necenzurat
Abonează-te la newsletter

adevarul.ro

click.ro
..

Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!