Sari la conținut

(P) Aplicatia Quikk - iti spui parerea despre produse si castigi bani

Cei interesaţi de reclame, cei care vor să le spună companiilor ce cred despre produsele şi serviciile lor, pot fi plătiţi pentru asta de către Quikk – prima aplicaţie mobilă din România care îţi achită abonamentul de telefonie.

Cum funcţionează

Aplicaţia mobilă Quikk se instalează uşor, gratuit, atât pe sistemele iOS cât şi Android (4.0 +) şi este disponibilă tututor utilizatorilor de smartphone din România.

Consumatorul vede reclamele direct pe telefonul mobil, oriunde s-ar afla – în trafic, în pauza de masă, la birou - şi răspunde la câteva întrebări simple. Odată parcurs chestionarul, utilizatorul primeşte credit în contul său din Quikk, prin sistemul „pay per interaction”. Fiecare campanie poate valora între 5 şi 100 de eurocenţi, iar cu cât vizualizează mai multe clipuri, cu atât utilizatorul poate acumula mai mulţi bani. În profilul personal, fiecare utilizator poate adăuga informaţii despre operator, tipul de plată – abonament sau prepaid, precum şi data scadentă, iar aplicaţia îi va achita automat factura.

După ce a fost descărcată pe telefonul mobil, aplicaţia poate fi consultată peridic pentru interacţiunea cu noi campanii, întrucât sistemul de acumulare de credit este transparent, direct proporţional cu interesul manifestat de consumator în dialogul cu mărcile.

Feedback advertising este un concept inovativ care îmbină promovarea clasică pe telefonul mobil cu tehnica profilării din cercetarea de piaţă şi tehnica de chestionar de vânzare, pentru a obţine feedback semnificativ din punct de vedere statistic, precum şi conversia advertising-ului în acţiuni măsurabile, direct de la audienţa ţintă a produsului.

Prin Quikk, companiile şi advertiserii află exact cum ar vrea să fie cuceriţi consumatorii, ce poate fi îmbunătăţit la ambalaj, slogan sau diferenţiatori şi cum răspunde produsul nevoilor lor de cumpărare şi contextului. Mai mult, după ce se împrietenesc, utilizatorii pot fi contactaţi direct, de către brand-uri care vorbesc pe limba lor şi le oferă exact ceea ce vor să cumpere, fără oferte agasante şi inutile.

Nu este nevoie decât de feedback sincer şi un dialog cu brandurile, iar Quikk transformă cumpărătorii în consumatori profesionişti.

De unde o poţi descărca

Quikk se poate descărca din Google Play, pentru sistemele Android, de aici: https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.quikk, iar pentru sistemele IOS, din App Store, de aici: https://itunes.apple.com/ro/app/quikk/id949127083?mt=8

Mai multe detalii poţi afla pe site-ul aplicaţiei Quikk.

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter
  Life.ro

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!

  Evenimente Bucureşti