Sari la conținut

Profita, nu se va mai intampla

Oamenii stiu putine lucruri despre sarcina in general. Putine si fixe. Nici nu conteaza acum de cat de adevarate sunt. Important este ca poti profita de ele, daca vrei.

 

Toata lumea stie ca in sarcina esti aeriana

Ca esti sau nu asta este numai treaba ta. Important este ca toata lumea se asteapta sa fii uituca si devine extrem de intelegatoare daca se intampla. Pana la urma nu te poti impotrivi creierului de sarcina si hormonilor de gravida!

Vei observa ca lumea te va suna sa te anunte ca trebuie sa le spui la multi ani, ca vei fi intrebata inainte de a pleca dintr-un loc daca nu ti-ai uitat cumva telefonul, ca ti se va aminti de 10 ori pe zi sa nu uiti sa bei apa. Atat de bine te poti obisnui cu aceasta noua situatie incat te relaxezi atat de tare ca ajungi chiar sa uiti lucruri cu adevarat.

Ca sa nu mai spun ce minuni poate face la serviciu un creier de gravida. Este de inteles si complet scuzabil daca ajungi sa raspunzi la un email cu o luna intarziere.

 

Toata lumea stie ca in sarcina esti pofticioasa

Fie ca esti, fie ca nu vei avea de castigat din acest lucru. Toata lumea care se va intampla sa manance ceva in preajma ta iti va oferi mai intai tie. Ce mai, esti regina meselor!

Si toate proaspete, sanatoase, aduse repede ca nu cumva sa reversi asupra lor furia de gravida flamanda. E adevarat ca si sotul s-ar putea sa profite alaturi de tine de aceasta situatie, dar poti diminua impactul punandu-l serios la munca. Doar in aceasta perioada sunt atat de multe de facut!

 

Toata lumea stie ca in sarcina esti obosita

Asa ca ai mereu aceasta scuza la indemana, daca vrei sa apelezi la ea. Poti taia vizitele interminabile la rude plicticoase sau campionate de curatenie in casa. De stat peste program la serviciu nici nu se mai pune problema, nimeni nu iti va mai cere asa ceva. 

Este momentul in viata in care poti face dupa placul tau. M-am spalat pe cap si acum sunt prea obosita ca sa mai ies este o scuza cat se poate de acceptabila.

 

Toata lumea stie ca in sarcina chiar si cand stai faci ceva

Cand altcandva te mai intalnesti cu situatia in care este perfect acceptabil sa stai? In permanenta trebuie sa alergi dupa mai bine, care bine nu vine niciodata din stat. Decat eventual daca stai intr-o pozitie yoga. Ceea ce este foarte frustrant la un moment dat.

Insa in sarcina faptul de a sta si nimic altceva este acceptabil. Doar corpul tau, chiar si cand sta, este o uzina care lucreaza la presiune maxima. Asa ca stai, daca simti placerea.

 

Tu cum altfel mai profiti de sarcina?

 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  adevarul.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!