Sari la conținut

Serena Williams va deveni mămică. Sportiva este însărcinată în 20 de săptămâni

Celebra sportivă, care va redeveni lider mondial în clasamentul WTA începând de luni, a dezvăluit printr-o fotografie postată pe Snapchat, pe care a retras-o ulterior, că este însărcinată în 20 de săptămâni.

Jucătoarea americană de tenis, în vârstă de 35 de ani, este gravidă în 20 de saptămâni. Ceea ce înseamnă că a câștigat Australian Open în luna ianuarie însărcinată fiind, scriu cei de la People.

Serena a făcut dezvăluirea printr-o fotografie postată pe Snapchat, pe care a retras-o ulterior. Agentul Serenei Williams, Kelly Bush Novak, a confirmat, în noaptea de miercuri spre joi, că jucătoarea este însărcinată şi va reveni în circuitul WTA în 2018.

"Mă bucur să pot confirma că Serena Williams este însărcinată şi va naşte în această toamnă. Ea nu va mai juca în acest sezon, dar va reveni în 2018", spus Kelly Bush Novak într-un e-mail trimis agenţiilor de presă din Statele Unite ale Americii.

Sportiva este logodită cu Alexis Ohanian, cofondator al Reddit, din luna decembrie. Potrivit presei de peste Ocean, Serena Williams si Alexis Ohanian sunt împreună din octombrie 2015.

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter
  Life.ro

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!

  Evenimente Bucureşti