Sari la conținut

8 cele mai mari fantezii ale părinților lipsiți de somn

Încă o noapte alături de bebeluș și nimic nu sună mai atrăgător după o zi lungă decât un pat mare, cald, cu cele mai pufoase perne. Și o stare REM de 8 ore cu întreruperi de somn zero. Cine știa că cele mai mare fantezii ar putea fi atât de simple? Am adunat păreri de la părinți nedormiți ca să vezi că nu ești singura în această situație.

1. O casă curată și mâncarea de la cina așezată pe masă

"Este ora 18:30 și am ajuns acasă după o zi foarte aglomerată. În mod șocant, în casă este liniște, totul este lună, iar vasele și rufele sunt perfect curate. Soțul meu l-a adormit pe cel mic, mi-a pregătit cina și mi-a lăsat pe masă și un pahar de vin pinot noir. În sfârșit am patru ore neîntrerupte pentru a viziona serialul meu preferat." (Haely, mămică de prichindel în vârstă de 3 ani)

► Citește și: Îmi planific viața în funcție de programul de somn al copilului meu

2. Explozie muzicală pentru adulți

"Îmi duc dimineața copiii la școală și în loc să ascult Elefantul Cici, îmi pun mixul super crazy de la John Mayer, Billie, Eilish și Drake. Trec prin toate piesele cu zero întrebări despre cine ar putea câștiga o luptă dintre un șarpe și un aligator." (Samantha, mămică de prichindei, vârstă 5 și 7 ani)

3. Cafea la pat și o zi plină de relaxare

"Mă trezesc și soarele îmi face cu ochiul printre perdeaua perfect curată. Soțul meu apare ținând în mână un dublu espresso și niște felii de mango proaspăt. Se mai uită puțin la serial și îmi spune să stau în pat pentru că se ocupă el să-i ducă pe cei mici la școală. Îmi așez bine capul între perne, cu băutura mea fierbinte în mână, fără nimic de făcut, nicăieri, și nimeni care să aibă nevoie de mine." (Lauren, mămică de 2 pici de 1 și 3 ani)

► Citește și: Noaptea știu exact cât este ceasul după trezirile bebelușului meu!

4. Copii care au grijă de ei înșiși

"La ora în care pot să-mi torn liniștit un pahar de vin, copiii vin la mine și-mi spun: Hei, tati, ne-am făcut baie, ne-am îmbrăcat în pijamale, am luat deja cina și ne vom culca devreme astăzi. De asemenea, ne-am făcut pachețel pentru mâine, așa că ne putem culca liniștiți." (Zach, tătic de copii cu vârsta de 9 și 13 ani)

► Citește și: Oare cât timp o să mai aibă nevoie de mine?

5. Rămâi trez pe tot parcursul filmului

"Eu și soția mea ne așezăm pe canapea după ce ne-am culcat copiii. Ne punem un film și ghici ce! Reușim să trecem peste partea în care se prezintă actorii fără să adormim! Ha!" (Bruce, tată de copii cu vârsta de 3 și 7 ani)

6. O vizită surpriză de la bunica pentru a avea grijă de copil

"E sâmbătă dimineața, mai exact ora 7. Durerea mea de cap este insuportabilă și imi doresc să vină mama la pat cu mâncare caldă. Tocmai atunci aud scârțâitul ușii și mă aplec să văd cine a venit. Este bunica! Surpriză! Am venit să preiau eu treburile tale astăzi! TOATĂ ZIUA! Îmi spune să mă întorc la somnul meu cel dulce și că o să-mi aducă în 10 minute la pat mâncarea mea preferată." (Renee, mămică de fetiță de 2 ani)

7. Copii care îmi aduc mici gustări

"Vreau ca picii mei să mă servească toată ziua. Cu orice vreau. Să-mi aducă telecomanda de la TV. Să-mi facă masaj. Să-mi aducă un ceai sau o cafea." (Brad, tătic de prichindei de 3 și 6 ani)

8. Să fiu forțat să merg la culcare

"Există o perturbare în timp și spațiu, iar la ora 19:00, prichindelul meu de 3 ani îmi spune să mă culc și că sunt consecințe dacă nu adorm imediat. Se presupune că am de dormit 11 ore în continuu. Și dacă simt că mă răzgândesc, să fiu nevoit să dorm încă două ore după-amiază. Și fiul meu să fie fericit că poate să se relaxeze fără ca eu să-i cer o gustare la fiecare 10 minute." (Bruce, tătic de pici de 3 și 7 ani)

Sursa

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!