Sari la conținut

Când te cerți cu el pentru ceea ce nu e, uitând ce-i mai important: tot ceea ce e

Motive pentru care te cerți cu bărbatul: Că nu parchează mașina cu botul la perete, ci intră cu spatele ca să ne chinuim să scoatem lucruri din portbagaj. Că nu strânge farfuriile de pe masă imediat cum termină de mâncat. Că ascultă de waze în loc să asculte de tine. Că nu sortează șosetele albe de chiloții negri când bagă la spălat. Că nu îți spune rapid la telefon  ce vrea, de parcă tu ai avea timp de stat la taclale. Chestii din astea importante, cum ar veni.

"Nu ești deloc atent! Nu îți pasă! Nu te gândești un pic!"

Și mai multe motive să te cerți cu bărbatul, când el devine tatăl copiilor tăi

că nu știe a liniști bebelușul. Că nu le poate distrage atenția copiilor nici 3 minute cât tu să te speli pe dinți. Că nu face, că nu se străduiește, că nu, că nu.

►Citeşte şi Căsnicia noastră era pe punctul de a eşua - dar am schimbat un lucru minor

Ați văzut cum toate reproșurile noastre sunt despre acele lucruri care celălalt NU E? Că nu e harnic, nu e atent, nu se pricepe, nu își dă silința.

Cu prilejul ultimei noastre încăierări verbale, uitându-mă așa la el, brusc mi-am dat seama că, de fapt, e tipul ăla de care mă îndrăgostisem acum câțiva ani.Tipul ăla după care am suspinat nopți întregi în singurătate, pentru care am lăsat totul și m-am dus. Că e tipul ăla pe care mi l-am dorit alături ca o proastă și ca-n filme, atât de mult l-am iubit. Că e același băiat chiar dacă au trecut niște ani între timp. Că mi-a făcut un copil perfect și cârlionțat și am început să mă gândesc la toate acele motive pentru care încă îmi place de el.

(…)

Citeşte mai mult pe siblondelegandesc.ro

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!