Sari la conținut
Miruna Ioani

Miruna Ioani

www.siblondelegandesc.ro

Despre Miruna Ioani

Descriere:

Născută în Sibiu şi crescută pe asfalt, ajunsă dentist cu acte-n regulă și pui de scriitoare-n inima ei.

Grădiniţa am început-o în uniforma comunistă, dar alfabetul l-am învăţat în germană. Şi am absolvit Colegiul Naţional Samuel von Brukenthal cu minţile deschise şi blugii evazaţi.

Am aterizat în băncile Universităţii de Medicină şi Farmacie de la Cluj, având ca obiect de studiu gura umană. La propriu, că la figurat n-o să ajung a o pricepe vreodată. Apoi m-am dus la capitală și mi-am luat zborul de la UMFul Bucureştiului către zări mai luminate.
Am început blogul în 2007. De scris, scriu de mult mai înainte.

La un moment dat, am fost beauty editor la revista ELLE vreme de vreun an şi jumătate. Şi gândurile mele de mulţumire se îndreaptă spre toate originile acelei şanse de a fi fost o vreme jurnalist. Nu cred că aş fi putut trăi fericită viaţa asta, întrebându-mă “cum ar fi fost dacă…”. Şi pe acelaşi principiu care mă îndeamnă să răspund la întrebări, testez varii posibilităţi. În cele mai frumoase condiţii.

Apoi, m-am mutat din țară și am fost medic dentist pentru guri străine. Dar nu ăsta e motivul pentru care am plecat de-acasă. “I am a heart-emigrant”, aşa le spunam tuturor celor care întrebau ce caut în Anglia.

În august 2014 m-am și măritat cu motivul pentru care am emigrat, brunetul cu păr creț, iubirea vieții mele. Avem împreună un băiat, pe care am decis să-l creștem acasă. Așa că, în primăvara lui 2016 ne-am întors în România.
În timpul liber, mă ocup cu datul cu părerea şi băgatul de vină, la mine pe blog. Unde nu sunt aşteptaţi cei pe care-i deranjează că şi blondele gândesc.

Am 30 de ani și iubesc România, deși nu accept să îmi cobor standardele doar pentru a nu îmi fi înşelate aşteptările.
Sau poate trebuie să mai cresc puţin, până ce societatea îmi va asimila naivitatea.Singurul lucru obligatoriu în viaţa asta e să mori, în rest nimic nu-i “musai”. După principiul ăsta îmi coordonez respiraţia, ambalez motorul sau trag frâna. Da, sunt femeie la volan and I enjoy every minute of it.

Cred în puterea cuvântului şi în reuşita bazată pe motivaţie. Vorbesc mult, analizez atent, critic acid şi mă decid greu. Sunt gemeni.

Într-o zi voi scrie o carte, care va deschide ochi şi va unge inimi.


Articole Miruna Ioani

Sunt tătic necenzurat
Abonează-te la newsletter

adevarul.ro

click.ro

Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!