Sari la conținut

Cum a fost cu Sofia la Braşov

Weekendul trecut am fost până la Braşov împreună cu Sofia şi ne-am distrat foarte tare. Nu strică să daţi o fugă cu cei mici în weekend până la munte când e vremea bună, vă veţi simţi bine cu toţii.

Când am vorbit despre o călătorie la Braşov, eu m-am gândit că o să fie tare frig şi nu o să prea avem ce face cu Sofia. Ea nu poate să stea foarte mult pe afară când e rece (nu-i place ei), nu o putem da pe sanie (după incidentul de la prima urcare pe sanie nici nu vrea să mai audă de aşa ceva), e prea mică pentru ski (măcar 3 ani jumătate trebuie să aibă) şi dacă mergi undeva să bei cafea / ceai cald se plictiseşte foarte repede.

Norocul a făcut însă că vremea în Braşov să fie foarte bună atât sâmbătă cât şi duminică, drept urmare am avut ce face împreună.
Mai întâi am fost la pârtie. În timp ce Tudor schia, eu am stat cu Sofia şi ne-am jucat cu zăpadă, iar apoi am făcut schimb. Sofia s-a bucurat să se trântească pe pârtie, să probeze casca şi ochelarii de ski sau să încerce beţele pentru skiuri. Iar noi ne-am bucurat uitându-ne la natura superbă şi lăsând soarele să ne bronzeze.

Pe seară, obosiţi de atâta distracţie, am mers să mâncăm ceva la Casa Ardeleneasca. Pe lângă pasiunea pentru pălării şi căciuli (pe care aţi remarcat-o cu siguranţă), Sofia are şi o mare iubire pentru eşarfe şi fulare. Drept urmare, a defilat prin tot restaurantul cu fularul meu la gât. Eu zic că îi stă mult mai bine decât mie.

A doua zi, am făcut o plimbare prin centrul oraşului. Sofia adoră porumbeii şi i-a fugărit peste tot. Zona pietonală din centru este ideală pentru copii, care pot alerga liniştiţi şi fără teamă. În plus, sunt to felul de mici magazine care vând cărţi pentru copii sau jucării (era un magazine cu nişte puzzle-uri din lemn foarte frumoase, potrivite pentru cei mici).

(...)

Citește mai mult pe www.crestemsicalatorim.com!

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!