Sari la conținut

Laura Cosoi, despre vacanțele împreună cu copiii: “Cred că decizia e foarte personală și e preferabil să nu dăm verdict la modul absolut”

Laura Cosoi, mămică de trei, este una dintre mămicile care aleg să-și ia copiii cu ea atunci când pleacă în vacanță.

Laura a spus că preferă să-și ia copiii cu ea în vacanță, desi, cea mai mică dintre fetițe, Lara, nu are nici măcar 2 luni.

Ea a vorbit pe contul ei de Instagram despre acest subiect, în urma numeroaselor întrebări pe care le-a primit de la alte mămici, referitoare la alegerea ei de a pleca cu copiii în vacanță.

Ea a spus: “Multă lume mă întreabă de ce luăm copiii cu noi în vacanță, pentru că oricum sunt mici, nu-și aduc aminte, iar noi, părinții, mai mult ne chinuim. Cred că decizia e foarte personală și e preferabil să nu dăm verdict la modul absolut. Adică, cine vrea să meargă cu copilul în vacanță, foarte bine, cine crede că momentul trebuie amânat are tot dreptul să hotărască pentru familia lui. Noi am mers cu copiii în vacanță încă de când erau foarte mici. La început mi-am făcut curaj, dar apoi am început să observ beneficiile, în primul rând că stimulează fantastic dezvoltarea copilului. Mergem împreună și pentru că am sta cu gândul la ei și aia chiar nu e vacanță! Mă organizez bine, iau cu mine tot ce trebuie și nu e așa greu. (…) Nu spun că e ușor cu copiii, dar nouă așa ne place!”

De curând, Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curicăpean, au fost în vacanță în Bulgaria, împreună cu fetițele lor.

► Citește și: Laura Cosoi, despre vacanța cu familia, în Bulgaria: „Socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg”

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!