Sari la conținut

Scrisoare către fata care îl va iubi pe fiul meu

Pentru fata care îl va iubi pe fiul meu...

Nu știu exact când îți voi da această scrisoare. Poate peste câteva decenii sau în ziua în care o să te căsătorești cu fiul meu. Sper că voi putea să-ți dau personal scrisoarea, pentru a-ți spune cât sunt de fericită să te cunosc.

Acum mi se pare amuzant să-ți scriu aceste rânduri, pentru că fiul meu este încă în pântecul meu. Știu că el va crește repede, chiar dacă eu încă nu sunt pregătită pentru acest lucru. Acum, eu îi sunt casă și îl țin aproape de sufletul meu. Într-o zi, tu îi vei fi "acasă".

Îmi doresc să-l iubești la fel de mult cum îl iubesc eu.

Știu că, la un moment dat, te va întâlni și totul se va schimba.

Acum, el mă alege pe mine. Într-o bună zi, el te va alege pe tine. Va dori să-și petreacă zilele libere cu tine, să călătoriți sau să gătească pentru tine. În curând, eu cu tatăl lui o să-l învățăm cum să se poarte cu oamenii din jur și cum să fie amabil. Îl vom învăța să-i respecte pe ceilalți, să-i asculte și să ceară ajutor atunci când are nevoie. Și, într-o zi, sper să ofere și el respect și bunătate.

Acum, eu planific evenimentele importante din familia noastră și eu mă străduies ca sărbătorile să fie magice. Într-o zi, tu îi vei aminti să mă sune de ziua mea.

Acum, "acasă" e cu mine. Într-o zi, va fi acasă oriunde va fi cu tine.

Este onoarea mea să fiu mama acestui pui de om, să-l cresc și să devină bărbatul de care te vei îndrăgosti. De asemenea, va fi onoarea mea să vină ziua în care o să te cunosc și pe tine.

Promit să încerc să nu îți dau sfaturi decât dacă le vei cere. Îți promit că te voi iubi, pentru că vei fi femeia care îi va aduce fericire fiului meu. Cum aș putea să nu iubesc persoana care este lumea întreagă pentru fiul meu?

Așa că, acum, înainte ca el să fie al tău, voi prețui fiecare clipă petrecută cu el. Și, într-o zi, când tu o să-l iubești și el o să te iubească, voi fi mândră. Mândră de persoana care a devenit, mândră de persoana cu care a ales să-și petreacă tot restul vieții.

Cu dragoste, A.
Mama (soacră)

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!