Sari la conținut

Trei proiecte artistice înainte de începerea şcolii

Începerea şcolii merită un mic proiect artistic, ca să întâmpinăm bine dispusi acest moment. Am adunat 3 idei uşor de pus în practică şi folositoare în acelaşi timp.

Etichete termoadezive

Eu la fiecare început de an şcolar am de pus etichete pe haine cu numele copilului. Nu mă pot lăuda că îmi place să pun mâna pe ac şi, chiar dacă o fac, rezultatul este pur şi simplu urât. Iar de toată asta mă salvează etichetele termoadezive, care îmi permit să scriu pe ele şi se lipesc de haine.

În plus, acestea mai ajuta la ceva. Dacă aveţi hăinuţe rupte (în cazul nostru pantalonii se rup constant în genunchi) sau dacă veţi pur şi simplu să mai înfrumuseţaţi un tricou (care nu este purtat pentru că nu are pe el eroul favorit) puneţi pe el un sticker termoadeziv şi rezolvaţi problema. Se gasesc la mercerii.

Sursa foto

Personalizare cu banda washi

Benzile washi sunt atât de vesele încât le poţi folosi foarte bine ca să personalizezi caietele, creioanele şi pixurile copilului. Iar mare lucru nu ai de făcut – doar să le cumperi şi să le lipeşti. Uite cum arată creioane pe care s-a pus bandă adezivă washi. 

Benzile adezive washi sunt făcute din hârtie de orez şi sunt uşor transparente, cu mai multe modele. Este simpatic şi că poţi să scrii pe ele.

Sursa foto 

Vopsea cu efect de tablă

Ştiai că poţi să vopseşti orice din casă şi să se comporte ca o tablă? Adică să poţi scrie cu cretă pe ea şi apoi să ştergi. 

Pentru asta ai nevoie de o vopsea specială, cu efect de tablă, care se găseşte la magazinele de bricolaj în mai multe nuanţe. Ce ai putea să vopseşti cu ea? Un perete din camera copilului, faianţă din bucătărie, pe interiorul uşii de la şifonier, ba chiar şi uşa de la frigider dacă asta îţi face plăcere.

Soluţia este minunată, grozav ce le mai place copiilor să scrie pe pereţi!

Mai jos, vedeţi cum o mămică ingenioasă a vopsit astfel suportul de farfurii, ceea ce permite mai multă veselie şi joacă la masă.

Sursa foto 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter
  Life.ro

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!

  Evenimente Bucureşti