Sari la conținut

1 Iunie 2017 – Evenimente pentru copii în Bucureşti şi în ţară

Mai este foarte puţin până la 1 Iunie – Ziua copilului. Toţi prichindeii, cu mic, cu mare, aşteaptă ziua în care toată ţara îi sărbătoreşte. Aşa că nici nu este de mirare că organizatorii de evenimente s-au întrecut, care mai de care, să le ofere copiilor momente de neuitat.

Iată ce poţi face cu copilul tău de 1 iunie, în Bucureşti şi în ţară:

1. Echipa Itsy Bitsy invită toţi copiii, părinţii şi bunicii la a 12-a ediţie a festivalului Copiii Colorează Viaţa, unde au pregătit peste 10 ore de bucurie în familie! Va avea loc cel mai mare eveniment de joacă părinţi-copii din Bucureşti, un festival-maraton cu muzică şi dans, jocuri şi concursuri, ateliere de creativitate, ateliere sportive, activităţi pentru bebeluşi şi multe alte surprize!

Mai multe detalii aici

2. Ziua Copilului vine şi anul acesta în AFI Cotroceni, cel mai mare mall din România, cu surpize pentru sărbătoriţi! Părinţii sunt aşteptaţi să se reîntâlnească cu copilăria în timp ce sărbătoriţii zilei se vor bucura de surprize, voie bună și distracție pe cinste în AFI LAND!

Mai multe detalii aici

3. Parada Micilor Bicilişti - Parada Micilor Bicicliști, singurul eveniment dedicat micilor pasionați de pedalat. Scopul principal este acela de a-i învăța pe cei mici principiile de bază pentru a deveni viitori bicicliști urbani responsabili, într-un mediu relaxat și plin de veselie, iar intrarea este liberă.

Mai multe detalii aici

4. Ziua Copilului vine cu surprize si super-oferte la Kiddo Play Academy: popcorn gratuit, cadouri garantate la roata norocului, pictura pe faţă gratuită, demonstraţie Sweet Kendama, spectacol interactiv de dans cu Party Starters, 3 la preţ de 2 la orice escape room!

Mai multe detalii aici

►Citeşte şi De ce este Ziua Copilului la 1 iunie

5. Festivalul Opera Copiilor - Între 1 și 4 iunie, Opera Comică pentru Copii pregătește zeci de evenimente în aer liber, dedicate întregii familii, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului.

Evenimentele au loc în Parcul Herăstrău și la Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” , fiecare zi a Festivalului fiind completată cu o nouă surpriză pentru cel mai important membru al familiei tale.

Mai multe detalii aici

6. Teatru radiofonic: Domnul de ciocolată

„Domnul de ciocolată” este o piesă de teatru pentru cei mai mici dintre cititori, care face parte din volumul de „Teatru pentru prichindei mari, mici și mititei” de Sînziana Popescu, volum publicat la Editura Mediamorphosis și disponibil în librăria Cărturești Verona.

Mai multe detalii aici

Ziua Copilului la Buzău:

Petrecere pentru copii în Galleria Buzău  - joi, 1 Iunie ȋn Galleria Mall, la etaj, se sărbătoresc toţi copiii!
Galleria Mall ȋmpreună cu echipa Events’INA vă aşteaptă cu muzică, dans, jocuri interactive, face painting şi baloane modelaj!

Mai multe detalii aici

Ziua Copilului la Iaşi

Zurly Party îi invite pe copii la o petrecere cu multe activităţi amuzante şi distractive: atelier de creaţie, jocuri de mişcare, de creativitate, dansuri săltăreţe şi nu numai.

Mai multe detalii aici

Ziua Copilului la Braşov

Începând din 29 mai și până pe 1 iunie, copiii vor avea parte de o serie de evenimente dedicate lor. Astfel, Teatrul Arlechino a pregătit un festival dedicat prichinderilor, cu o serie de piese de teatru, dar și spectacole în aer liber. De asemenea, pe 1 iunie, între orele 11.00 și 19.00 cei mai mici dintre brașoveni vor putea descoperi jocurile copilăriei, desene pe asfalt, ateliere de creaţie sau face painting,

Mai multe detalii aici

Ziua Copilului la Cluj:

Cel mai mare festival al familiei începe de Ziua Copilului la Cluj

În perioada 1-4 iunie 2017, în Parcul Central Simion Bărnuțiu din Cluj-Napoca, festivalul LollyBoom, aflat la a treia ediție își deschide porțile pentru 4 zile garantate de relaxare, distracție și petrecerea timpului liber într-un mod inedit. Programul va fi zilnic, între 10:00-21:00, accesul fiind gratuit.

Mai multe detalii aici.

Ziua Copilului în Timişoara

în Parcul Copiilor și în Parcul Rozelor prichindeii se vor putea da pe tiroliană, isi vor putea lăsa imaginația să zburde la tot felul de ateliere și vor putea vedea ce înseamnă să fii polițist. Specialiștii de la IPJ Timiș vor fi alături de micuți, le vor arăta dotările și vor face un exercițiu de dresaj cu câinii și intervenție.

Mai multe detalii aici
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!