Sari la conținut

Adina Rosetti le spune „Povești de adormit copiii” părinților de la NARATIV

“Mami/ tati, spune-mi o poveste! Da’ să fie inventată de tine!” Dacă ai auzit asta de nenumărate ori și ești în căutare de inspirație pentru povești de adormit copiii, atunci probabil că ar trebui să vii la atelierul de storytelling pentru părinți, „Povești de adormit copiii”, susținut de scriitoarea Adina Rosetti. Atelierul este organizat în cadrul Festivalului Narativ, inițiat de Asociația Curtea Veche. El este inspirat de volumul De ce zboară vrăjitoarele pe cozi de mătură, apărut cu sprijinul SLooP la Curtea Veche Publishing în 2016.

Te așteptăm la Școala Centrală București (Str. Icoanei, nr 3-5) pe 25 septembrie și pe 2 octombrie de la ora 11.00 până la ora 13.00, unde scriitoarea Adina Rosetti le va dezvălui părinţ­ilor cum pot să construiască povești originale pentru a răspunde la nesfârșitele „de ce-uri” ale copiilor, cum să facă fa­ţă întrebărilor fantastice de toate felurile și cum să-și provoace inspiraţ­ia atunci când se ascunde cu încăpă­ţânare.
Participarea este gratuită și se face în baza înscrierii pe site-ul www.narativ.ro. Pentru asigurarea unei interacțiuni de calitate, locurile sunt limitate, așadar grăbește-te să te înscrii!

Adina Rosetti este scriitoare, autoarea, printre altele, a două titluri de ficțiune pentru copii: „De ce zboară vrăjitoarele pe cozi de mătură” (2016) și „Domnișoara Poimâine și joaca de-a timpul” (2014, a obținut premiul pentru Cea mai frumoasă carte din România), publicate la Curtea Veche Publishing, prin care își propune să răspundă unora dintre întrebările mai trăznite pe care copiii le pun părinților.
Anul acesta, „De ce zboară vrăjitoarele pe cozi de mătură?” se află printre titlurile finaliste în competiția Cele mai frumoase cărți din România, ediția 2016.

Festivalul de lectură pentru copii – NARATIV cuprinde ateliere interactive, conferințe și spectacole special pregătite de către specialiști pentru copii, părinți și profesori. Toate cele peste 100 de activități din cadrul NARATIV sunt complet gratuite! Detalii despre program și înscrieri pe site-ul narativ.ro

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  Caloria.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!