Sari la conținut

Cazul miraculos al fetiței care s-a născut cu inima în afara pieptului

Vezi gGalerie foto

Dari Borun a născut acum 14 ani o fetiță a cărei inimă se afla în afara cutiei toracice. Această afecțiune se numește Pentalogia Cantrell și apare la 1 din 1 milion de nou-născuți.

Micuța Virsaviya s-a confruntat cu numeroase provocări din cauza unei afecțiuni rare care i-a lăsat inima neprotejată de absența cutiei toracice și a mușchilor abdominali. În timpul sarcinii, medicii au avertizat-o pe mama ei, Dari, că există posibilitatea ca bebelușul ei să nu supraviețuiască.



„Fetița mea este cu adevărat un miracol și îmi place felul în care arată. Ea este absolut unică. Este una la un milion”, spune mama lui Virsaviya.

Mama fetiței a împărtășit cu mândrie imagini cu fiica ei pe Instagram. Micuța adoră să danseze, să deseneze, să călărească și să o asculte pe Beyoncé. Deși alergarea este o activitate restricționată pentru ea, fetița adoră să fie activă. Pentru a-și proteja inima, Virsaviya poartă întotdeauna haine moi.

„Îmi iubesc fiica așa cum este. Așa a făcut-o Dumnezeu, dar nu vreau ca această afecțiune să o aibă și alți copii, mai ales dacă ea poate fi prevenită”, a transmis mămica.

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!