Sari la conținut

Dragostea nu acceptă scuze! A venit direct de la serviciu, cu hainele murdare, pentru a vedea meciul alături de fiul său. Fotografie virală

Vezi gGalerie foto

Recent, o fotografie făcută în timpul unui meci de baschet a devenit virală. În imagine apar un băiețel și un bărbat îmbrăcat în salopetă murdară, iar fața îi este acoperită de funingine.

Michael McGuire, bărbatul în salopetă, este miner și a venit la meci direct de la serviciu, pentru că nu a mai avut timp să facă duș și să își schimbe hainele. El a spus că își dorea doar să vadă meciul alături de fiul său, în vârstă de 3 ani.

Molly, soția lui Michael, a spus că acesta i-a promis fiului său că vor merge împreună la meci. Pentru că tura lui Michael s-a încheiat târziu, mămica l-a dus pe băiețel la meci, unde s-a întâlnit cu tatăl său.

„Era important pentru Michael să vadă meciul cu Easton încă de la început”, a spus Molly.

Tăticul miner a fost observat și fotografiat de Sue Kinneer, o fană a baschetului din Kentucky.

„Bărbatul era murdar, cu funingine pe față. Părea foarte obosit, dar îi zâmbea fiului său, iar fiul lui îl îmbrățișa întruna. Păreau atât de fericiți”, a spus Sue jurnaliştilor.

Internauții au admirat povestea emoționantă a tăticului, care și-a făcut timp și și-a găsit energie să i se alăture fiului său la un meci de baschet, în ciuda oboselii după o zi de muncă grea.

„Este cel mai bun tată din lume”, a spus Molly.

 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!